interim management coursehttp://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/12/Interim-management-course_1000x600-300x180.jpg
Course

Interim management course Samen Groeien

Interim management course Samen Groeien
Interim management course Samen Groeien

Wil jij je als interim manager blijven ontwikkelen en sparren met vergelijkbare professionals? Wil je het maximale uit jezelf halen? Doe dan vanaf eind januari 2017 mee aan onze interim management course ‘Samen Groeien’. De course is gericht op ontwikkeling en groei, als individu en als interim manager.

Programma 2017

In zes deep dive sessies nemen we je mee in actuele thema’s, gaan we de diepte in, de dialoog aan en kun je zelf cases inbrengen. Interactief en toepasbaar in de praktijk. We zoomen in op de thema’s krachtig samenwerken, de future workplace, vergroten van klantwaarde, een creatieve mindset, effectieve transities en Lean. De sessies vinden plaats bij inspirerende bedrijven als Tommy Hilfiger, Royal FloraHolland, Jacobs Douwe Egberts en Lef Future Center.

Word lid van de interim management community

Samen weet je meer. De course gaat verder dan het bieden van kennis en inspiratie. We faciliteren een netwerk van interim managers om elkaar verder te kunnen brengen. Zeker in deze tijden van snel opvolgende veranderingen en innovaties is leren van elkaar relevant. Samenwerking, kennisdeling en inspiratie helpen je om als interim manager met passende, toekomstbestendige oplossingen te kunnen blijven komen voor steeds complexer wordende vraagstukken. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze course.

Voor meer informatie over onze interim management course en community kun je contact opnemen met Sandy Brouwer ([email protected] / 033 – 462 55 55).

20 juni 2017 20 jun 2017
14.00 - 19.30 uur Hospitality Group, Amersfoort
Interim management course Samen Groeien 2017-06-20

Meer informatie