Henk Visserhttp://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/12/Henk-Visser_1000x600-300x180.jpg

In memoriam Henk Visser

In memoriam Henk Visser
In memoriam Henk Visser

Op 50 jarige leeftijd is zondag 11 december Henk Visser, algemeen directeur van ons bureau, overleden. De afgelopen 12 jaren bleef zijn positiviteit onaangetast ondanks dat hij meerdere malen hard werd geconfronteerd met zijn gezondheid. Al was de tegenslag nog zo groot, Henk veerde op, rechtte zijn rug en schakelde een tandje bij. Henk heeft in de afgelopen bijna 30 jaar Hospitality Group gemaakt tot wat het nu is. Van een specialist op het gebied van catering, naar een bureau met een flinke betekenis in het facilitaire domein en zelfs daarbuiten, nationaal en internationaal. En terecht was hij daar trots op!

Ons bureau en de facilitaire wereld verliezen in Henk een visionair en inspirator. Een pur sang ondernemer die gedreven werd door kwaliteit en innovatie. Altijd op zoek naar vernieuwing, optimistisch en met een toekomstgerichte blik. De laatste jaren was hij wat minder op de voorgrond, maar voor alle medewerkers van ons bureau heeft hij tot het laatste moment veel betekend. Als klankbord, iemand die je scherp hield en vooral als iemand die in staat was het grotere geheel te overzien. Hij daagde je altijd uit om het nog beter te doen en leerde wat het is om lef te hebben.

We missen Henk nu al. We hebben van hem genoten als mede-ondernemer, collega en vooral als mens. We wensen zijn vrouw Liesbeth en dochters Anne en Charlotte alle sterkte toe!

Directie, partners en medewerkers Hospitality Group