/
Community Sociaal Domein

Community Sociaal Domein

Het Sociaal Domein kent grote ontwikkelingen. Er wordt een beroep gedaan op de Nederlandse gemeenten om mee te bewegen met deze ontwikkelingen. Het integraal samenwerken, het rekening houden met steeds meer belanghebbenden en het integreren van digitalisering zijn slechts enkele voorbeelden. Het Sociaal Domein heeft een centrale positie in onze samenleving en dus is het belang groot. Alles om élke burger zo goed mogelijk te voorzien. 

Voor wie?

Speciaal voor beleidsadviseurs die verantwoordelijk zijn voor het Sociaal Domein binnen Nederlandse gemeenten, initiëren we de Sociaal Domein Community. Van elkaar leren en elkaar inspireren om (toekomstige) uitdagingen het hoofd te bieden en te komen met vernieuwende oplossingen en volgende stappen. Samen grip op de toekomst! 

Wat brengt het jou?

In drie deep dives en een tweedaagse sessie zoomen we in op de actualiteit van het sociaal domein. Trends en ontwikkelingen met alle uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt. We brengen peers bij elkaar, prikkelen met experts, innovaties en uiteenlopende bezoeken. We ervaren van dichtbij wat de effecten zijn van alle ontwikkelingen en maken de vertaalslag naar jouw rol in jouw gemeente om zo het verschil te maken. 

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 20 november 2023. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Community Sociaal Domein bedragen € 3.500, – per deelnemer, inclusief F&B, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Hielke Veldhuis, Robin Reverda of Ruud Manenschijn via 033 462 55 55 of per mail h.veldhuis@hospitality-group.nl / r.reverda@hospitality-group.nl / r.manenschijn@hospitality-group.nl

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg