/
FM Community

FM Community

Het vakgebied van facility management, huisvesting en HR is dynamischer dan ooit! Het delen van inspiratie, kennis en ervaring is nog relevanter. Ruim 150 facility managers en directeuren zijn inmiddels lid van onze FM Community.

Een online community platform met ‘meet ups’ en inspiratiesessies

Ontmoet vergelijkbare professionals, laat je inspireren door experts en deel kennis, ervaring en je vragen! Maak je eigen profiel aan op het community platform, stel vragen, creëer een poll en deel je tips en/of successen. Daarnaast bieden we je tijdens online sessies inspiratie en kun je het gesprek aangaan met peers uit het vakgebied om kennis, ervaring en inzichten te delen.

Kom werken in ons FM Community werkcafé

Ontmoetingen zorgen voor andere gesprekken, meer energie en nieuwe ideeën. Tijdens de Get together sessies starten we met een gezamenlijke lunch en aansluitend een inspiratiesessie met praktijkvoorbeelden en ruimte om samen het gesprek aan te gaan. Je bent uiteraard welkom om de hele dag te werken in ons FM Community Café in Amersfoort, even weg uit je eigen werkomgeving. Onze community managers Sandy, Ingrid, Claire, Hidde en Hielke zijn aanwezig voor vragen en connecten je graag met andere aanwezige FM professionals. Loop in deze video een dagje mee tijdens de zomerborrel met onze FM Community.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, RE en huisvesting. Commerciële partijen zijn uitgesloten. We vinden het belangrijk peers bij elkaar te brengen die iets aan elkaar hebben, elkaar aanvullen of samen tot innovatieve oplossingen kunnen komen.

Voor het lidmaatschap vragen we een bijdrage van € 850 per persoon per jaar. Je kunt ook kiezen voor een bedrijfslidmaatschap van € 1.500 per jaar, dan kun je met maximaal drie collega’s uit jouw organisatie aansluiten. Dit kunnen FM collega’s zijn, maar ook andere collega’s bijvoorbeeld van HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Lees de flyer en meld je aan.

Aanmelden

Meer

Communities

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Food concept community

Community Duurzaamheid

Future work community

Community facility managers

FM Talent community

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.