FM Community

Het vakgebied van facility management, huisvesting en HR is dynamischer dan ooit! Het delen van inspiratie, kennis en ervaring is nog relevanter. Met onze FM Community duiken we met ruim 160 professionals in actuele thema’s en uitdagingen om zo tot innovatieve oplossingen te komen. 

Online meet-ups en live get-together sessies vol inspiratie

Laat je tijdens online meet-ups en live get-together sessies inspireren door aansprekende sprekers met praktijkvoorbeelden op actuele thema’s. We delen kennis en ervaring, krijgen nieuwe inzichten en er is ruimte om samen het gesprek aan te gaan. Samen vertalen we dit door naar je eigen organisatie. Tijdens de zomer- en winterspecial zorgen we voor iets extra’s op het programma. In de exclusieve LinkedIn-groep houden we contact met elkaar. Bekijk bovenstaande video voor meer informatie over de FM Community. 

Voor wie?

Het lidmaatschap van onze FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, RE en huisvesting. Commerciële partijen zijn uitgesloten. We vinden het belangrijk peers bij elkaar te brengen die iets aan elkaar hebben, elkaar aanvullen of samen tot innovatieve oplossingen kunnen komen. 

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap vragen we een bijdrage van € 899 excl. btw per persoon per jaar. Je kunt ook kiezen voor een bedrijfslidmaatschap van € 1.550 excl. btw per jaar, dan kun je met maximaal drie collega’s uit jouw organisatie aansluiten. Dit kunnen FM collega’s zijn, maar ook andere collega’s bijvoorbeeld van HR. Lidmaatschap wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Meld je via onderstaand formulier aan. 

Community building

Naast de FM community bouwen, activeren en faciliteren wij communities voor specifieke doelgroepen op actuele thema’s. We prikkelen met experts, praktijkvoorbeelden, inspirerende locatiebezoeken en stimuleren onderlinge interactie. Ook helpen we onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van waardevolle communities voor hun organisatie of multi-tenant-gebouw. Van advies tot realisatie. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk onze communities of neem contact op met onze community managers Sandy, Ingrid, Claire, Hidde en Hielke. 

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg