/
FM Executive Community

FM Executive Community

In onze FM Executive Community brengen wij op uitnodiging eindverantwoordelijken voor FM en RE bij elkaar om te sparren, spiegelen, benchmarken en tot creatieve inzichten en oplossingen te komen voor uitdagingen. Jaarlijks ontwikkelen we een programma met actuele thema’s en prikkelen we met experts, ervaringsdeskundigen en innovaties.

Taking the challenge to lead

Dit jaar staat het programma voor de Executive FM Community in het teken van leiderschap, samenwerking tussen organisaties en behavioural design. Hoe toon jij nu leiderschap? Hoe geef je richting en neem je teams en stakeholders mee? En hoe betrek je leveranciers om het beste te halen uit samenwerking? Alles om stappen te zetten en doelen te bereiken die vanuit FM en RE aansluiten op de strategie van de organisatie.

Programma

Tijdens een leadershop bootcamp in Marokko en twee deep dives verkennen we alle thema’s van leiderschap en gaan we met elkaar het gesprek aan. Een van de grootste uitdagingen is het beïnvloeden van anderen. Leider betekent dan ook meer dan ooit verleider zijn. De combinatie van inspiratie, inhoudelijke verdieping, netwerken en fun maakt leren in deze community uniek.

Interesse

Deelname aan deze community is op uitnodiging. Ben je een FM executive en heb je interesse om je aan te sluiten, neem dan zeker contact op met Sandy Brouwer voor een kennismaking.

Meer

Communities

Inkoop community

Community Sociaal Domein

Food concept community

Community Duurzaamheid

FM Community

Future work community

Community facility managers

FM Talent community

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.