/
FM Executive Community

FM Executive Community

In onze FM Executive Community brengen wij op uitnodiging eindverantwoordelijken voor FM en RE bij elkaar om te sparren, spiegelen, benchmarken en tot creatieve inzichten en oplossingen te komen voor uitdagingen. Jaarlijks ontwikkelen we een programma met actuele thema’s en prikkelen we met experts, ervaringsdeskundigen en innovaties.

Care & dare

Facility management staat tegenwoordig voor het creëren van een omgeving waarin zorg voor het milieu, de mens en de werkomgeving centraal staan. FM kan behoorlijke impact maken, door naast het optimaliseren van de operationele processen, ook die aantrekkelijke, gezonde, duurzame en inclusieve werkomgeving te creëren. Welke rol pak jij daarin als facilitair directeur? Care & dare! Durf voorop te lopen bij veranderingen en innovatie en het nemen van verantwoordelijkheid. Dit omvat ook het nemen van beslissingen die in lijn zijn met de langetermijnvisie van duurzaamheid en menselijk welzijn.

Programma

Dit jaar inspireren we je hoe je écht impact kunt maken en het beter kunt doen voor planeet, de workplace, people and a healthy workstyle en collaboration. We gaan per thema twee dagen de diepte in en verblijven op relevante locaties. Alles in een mooie mix van inhoudelijke verdieping, inspiratie en fun.

Interesse

In de FM Executive Community brengen wij exclusief directeuren bij elkaar die eindverantwoordelijk zijn voor FM & RE. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging. Ben je een FM executive en heb je interesse om je aan te sluiten, neem dan contact op met Sandy Brouwer voor een kennismaking.

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Talent community

Food community

Future work community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.