FM Talent community

Speciaal voor facilitaire talenten met maximaal 5 jaar werkervaring, hebben wij de FM Talent community ontwikkeld! Zeker in de eerste jaren van je carrière kan het een uitdaging zijn om het initiatief te nemen en kartrekker te zijn. Even weg van je dagelijkse werkzaamheden en geïnspireerd worden door wat er ‘buiten’ gebeurt. Samen met vakgenoten die net als jij in dezelfde fase zitten, word je door de community getriggerd en geïnspireerd om op professioneel én persoonlijk vlak te groeien.

Maak het verschil!

Het programma bestaat uit drie deep dive sessies en een tweedaagse inspiratietour in Amsterdam. We bezoeken locaties zoals Eneco, Heineken, een gevangenis, de Universiteit van Amsterdam, de Tweede Kamer, Nationale- Nederlanden en het St. Antonius ziekenhuis. Daarnaast gaan we aan de slag met de methodiek Design Thinking die jou handvatten biedt om te innoveren. Kortom, een divers programma zodat jij op verschillende vlakken inspiratie opdoet om hiermee het verschil te kunnen maken binnen je eigen organisatie.

Aanmelden

Video: Creijn Lueb

Meer

Communities

FM Community

Landelijke Community Zorg

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Food community

Community Duurzaamheid

Future work community

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.