FM Talent community

Facilitaire professionals met maximaal 5 jaar werkervaring kunnen aansluiten bij onze FM Talent Community. Juist tijdens de start van je carrière is het enorm waardevol om te netwerken en te leren van vakgenoten en andere facilitaire organisaties. Een unieke kans en trigger voor jou als FM talent om te groeien!

Make the difference

Met deze community zoomen we in op de verschillende facetten van facility management. Van het brede facilitaire werkveld tot de FM organisatie, services, de gebruiker, de werkomgeving én jijzelf! We bezoeken de gave werkomgeving van Coca-Cola, het duurzame Pharos gebouw en maken kennis met de Facilitair Manager van Jacob Douwe Egberts. Even weg van je dagdagelijkse werkzaamheden en geïnspireerd worden door wat ‘buiten’ gebeurt.

In alles wat we doen staat het delen van kennis, ervaringen, uitdagingen en learnings centraal. De ene keer door het bezoeken van een inspirerende omgeving en de andere keer door het volgen van een prikkelende presentatie of het spreken met vakgenoten.

Aanmelden

Video: Creijn Lueb

Meer

Communities

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Food concept community

Community Duurzaamheid

FM Community

Future work community

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.