/
Food concept community

Food concept community

Organisaties en medewerkers zijn steeds bewuster bezig met een gezonde en duurzame levensstijl en willen daarmee het verschil maken. Organisaties zetten food dan ook steeds meer in om de beste medewerkers aan zich te binden. Food is een middel om je identiteit als werkgever te bevestigen en zelfs te verstevigen. It’s the joy of food that brings us together!

Speciaal voor (facility) managers die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met ontwikkelingen van horecavoorzieningen, hebben wij de Food Concept Community ontwikkeld. We brengen deelnemers bij elkaar om te sparren, spiegelen en benchmarken om samen tot creatieve inzichten en oplossingen te komen.

Wat brengt het jou?

In drie deep dive sessies en een out of office tour zoomen we in op de verschillende facetten van food concepten. Trends en ontwikkelingen, duurzame en gezonde voeding en de kansen van technologie en digitalisering komen aan bod. We bezoeken vooruitstrevende omgevingen zoals de Vuurplaats, Edge West en de Farm Kitchen. We gaan in gesprek met cateraars over hun visie op de toekomst van het bedrijfsrestaurant en dompelen onszelf onder met inspiratie van innovatieve horecaconcepten in Den Haag. Naast de Food Concept Community die je offline volgt met een besloten groep, word je ook lid van onze overkoepelende FM Community.

FM Community

Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 28 februari 2023. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Food Concept Community bedragen € 2.500, – per deelnemer, inclusief F&B, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Claire Been via 033 462 55 55 of per mail c.been@hospitality-group.nl.

Aanmelden

Meer

Communities

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Community Duurzaamheid

FM Community

Future work community

Community facility managers

FM Talent community

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.