Speciaal voor (facility) managers die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met ontwikkelingen van horecavoorzieningen, hebben wij de Food Concept Community ontwikkeld. We brengen deelnemers bij elkaar om te sparren, spiegelen en benchmarken om samen tot creatieve inzichten en oplossingen te komen.
Wat brengt het jou?
In drie deep dive sessies en een out of office tour zoomen we in op de verschillende facetten van food concepten. Trends en ontwikkelingen, duurzame en gezonde voeding en de kansen van technologie en digitalisering komen aan bod. We bezoeken vooruitstrevende omgevingen zoals de Vuurplaats, Edge West en de Farm Kitchen. We gaan in gesprek met cateraars over hun visie op de toekomst van het bedrijfsrestaurant en dompelen onszelf onder met inspiratie van innovatieve horecaconcepten in Den Haag. Naast de Food Concept Community die je offline volgt met een besloten groep, word je ook lid van onze overkoepelende FM Community.
FM Community
Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.
Deelname
Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 28 februari 2023. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Food Concept Community bedragen € 2.500, – per deelnemer, inclusief F&B, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.
Meer informatie
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Claire Been via 033 462 55 55 of per mail c.been@hospitality-group.nl.