/
Future work community

Future work community

Een community voor professionals die zich bezig houden met de (door)ontwikkeling van werk en werkomgeving. Laat je prikkelen door onderzoeken, experts, innovaties en uitdagende werkomgevingen om zelf invulling te geven aan werken in de toekomst.

Embrace change

Met de oplopende kantorenleegstand, werknemers die op afstand werken, wensen rondom vitaliteit en werkgeluk en constant veranderende werkculturen is het transformeren van de werkomgeving dynamischer dan ooit. Wij geloven dat de toekomst van werk een samensmelting van innovatie, mensgerichtheid en een gezonde werkcultuur wordt. Het programma dat we hebben samengesteld biedt de kans om inzichten te vergaren, geïnspireerd te worden en waardevolle connecties te maken met gelijkgestemde professionals om verandering te omarmen.

Programma

Tijdens drie deep dive sessies én een driedaagse inspiratietour naar Berlijn, nemen wij je mee naar inspirerende locaties zoals Zalando, ASML, EDGE Suedkreuz en een plek in de natuur, midden in het weiland. Ga in gesprek met ‘thought leaders’ als Job van der Voort, Philip Ross en Ynzo van Zanten over de toekomst van ons werk. Het delen van kennis met peers staat centraal in het gehele programma. Ook helpen we je om een vertaalslag te maken naar jouw eigen omgeving door middel van hands-on workshops. Dit programma is voor Workplace, HR en Innovatie Managers en alle leiders die zich richten op het innoveren van ons werk voor een duurzaam model voor de toekomst en die zich willen verdiepen in alle mogelijkheden van de toekomst. 

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Inkoop community

Landelijke Community Zorg

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.