/
Future work community

Future work community

Een community voor professionals die zich bezig zijn met de (door)ontwikkeling van werk en werkomgeving. Laat je prikkelen door onderzoeken, experts, innovaties en uitdagende werkomgevingen om zelf invulling te geven aan werken in de toekomst.

Design of the human experience

HR, FM, IT en Communicatie staan voor de vraag hoe nieuwe manieren van werken eruit gaan zien en welke werkomgeving die manier van werken het beste kan ondersteunen. Hoe laat je duurzaamheid, inclusiviteit en gezondheid bij elkaar komen en talenten productief, happy en gezond excelleren.

Programma

Tijdens vier deep dive sessies, waaronder een Future of Work tour, prikkelen we je met experts, cases en learnings op het gebied van data, human experience en vernieuwend denken. Laat je inspireren met bezoeken aan onder andere de Dutch Design week, de Workplace Vitality Hub en NEXT Delft. Sparren, spiegelen, benchmarken en samen tot creatieve oplossingen komen voor uitdagingen om uiteindelijk je eigen visie op de toekomst van werken aan te kunnen scherpen.

Aanmelden

Meer

Communities

Inkoop community

FM Executive Community

Community Sociaal Domein

Food concept community

Community Duurzaamheid

FM Community

Community facility managers

FM Talent community

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.