/
Inkoop community

Inkoop community

Nieuwe uitdagingen volgen elkaar snel op en vragen continu om creatieve en innovatieve oplossingen. Nieuwe kennis is veelal beschikbaar, maar het gaat erom hoe je die kennis en inzichten vertaalt naar de praktijk. Hoe doe jij dat? Hoe ga jij als inkoopmanager zo goed mogelijk om met de huidige veranderingen bij zowel klanten als leveranciers?

Sociale connectie, leveringsbetrouwbaarheid en digitalisering staan steeds meer op de voorgrond en ook de noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst en dus ook de inkoopprocessen. Waar kan jij het verschil maken? Het delen en krijgen van inspiratie, kennis en ervaring is relevanter dan ooit!

Sluit je aan bij onze community speciaal voor inkoop professionals om uitdagingen en inspiratie te delen. Naast de live inspiratie- en kennisdelingssessies kun je deelnemen aan online sessies over actuele thema’s en uitdagingen.

Live ontmoetingen tijdens de Inkoop Community lunch

Ontmoetingen zorgen voor andere gesprekken, meer energie en nieuwe ideeën. Kom een dag werken in ons Inkoop Community Clubhuis in Amersfoort of Arnhem, even weg uit je eigen werkomgeving. Wees welkom om te werken en kennis en ideeën te delen tijdens spontane ontmoetingen met andere inkoopmanagers en experts. Onze inkoop experts en community managers zijn aanwezig voor inhoudelijke vragen en connecten je graag met andere inkoop professionals.  

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze Inkoop Community is exclusief voor inkoop professionals. Wij vinden het belangrijk gelijkgestemden bij elkaar te brengen met een sterke gemene deler, elkaar aanvullen en samen tot innovatieve oplossingen kunnen komen. Voor het lidmaatschap vragen wij een bijdrage van € 495,- exclusief btw per persoon per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan losse inkoopevents. De kosten hiervan zijn €195,- exclusief btw per persoon. Wil je lid worden van onze Inkoop Community? Meld je via onderstaand formulier aan.

Aanmelden

Meer

Communities

Community Duurzaamheid

Community facility managers

Community inkoop overheid

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community Sociaal Domein

Facilitaire inkoop community

FM Executive Community

FM Talent community

Food community

Future work community

Landelijke Community Zorg