https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/1000x600-300x180.png

Consultancy Captain’s Dinner 2018

Consultancy Captain’s Dinner 2018
Consultancy Captain’s Dinner 2018

Auteur:

Metaal Kathedraal

Op donderdag 22 november vond het jaarlijkse Captain’s Dinner van Consultancy.nl plaats waar Rick Steinmann en Carlijn Dobbe te gast waren. De bijzondere Metaal Kathedraal in Utrecht was dit jaar het podium voor de bijeenkomst voor CEO’s, partners en bestuurders van adviesbureaus vergezeld door een Young Professional.

De van origine katholieke kerk is vandaag de dag een ecologische, culturele broedplaats van Utrecht en omgeving. Op geheel eigen wijze wordt bijgedragen aan de verduurzaming van de samenleving.

Duurzaam, Divers & Digitaal

Het thema van de avond: Duurzaam, Divers & Digitaal! Het event werd afgetrapt door Anne-Marie Rakhorst, de opricht(st)er van duurzaamheid.nl en publicator van diverse boeken over duurzaamheid. Een bevlogen opening met een duidelijke ‘call for action’ om de verduurzaming van de samenleving te versnellen.

Er waren diverse workshops over o.a. Blockchain consultancy, Artifical Intelligency (A.I.) en een Digital Market. Daarnaast was er tijd om in gesprek te gaan met ongeveer 170 andere genodigden.

Het diner

Vanzelfsprekend werd bij deze ecologische en culturele broedplaats een vegetarisch en biologisch diner geserveerd. Naast een heuse hummusbar was het hoofdgerecht een vegetarische rendang: een veganistische Indonesische stoofschotel met tofu, kokosmelk, verse kruiden, groenten en jasmijnrijst. Als dessert werden we getrakteerd op een passievrucht bavarois die door mens en robot werden uitgeserveerd!

Duurzame(re) consultancy

Al met al een inspirerende avond waar we hebben gezien en gesproken over dat het (snel) anders moet en dat het ook anders kan. Wij als adviseurs – werkzaam in alle facetten van het bedrijfsleven – kunnen daaraan bijdragen door (nóg) duurzamere adviezen uit te brengen.

Er is een aftermovie gemaakt waarop Rick & Carlijn te zien zijn. Benieuwd? Kijk ’t filmpje hier.

Hospitality Group. Creating Better Places.