Vind makkelijk en snel je weg naar ons clubhuis NN78! We ontvangen je graag met een heerlijke kop koffie of thee. 🙂 Loop je ergens vast of kun je ons toch niet vinden? Bel ons dan op 033 – 462 55 55.

Kom je met de auto?

Als je met de auto komt, kun je het beste gebruik maken van Google Maps. Klik hier voor de routebeschrijving in Google Maps naar Hospitality Group. Eenmaal aangekomen bij ons adres, Nijverheidsweg-Noord 78, vind je ons clubhuis op het terrein rechts vooraan. Op de parkeerplaats en rondom ons clubhuis is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Voor elektrische auto’s zijn meerdere laadpalen beschikbaar.

Kom je met het openbaar vervoer?

Als je met de trein op station Amersfoort Centraal aankomt kun je met de bus, de OV-fiets (10 minuten) of te voet (25 minuten) naar ons clubhuis komen.

Bus

Het busstation vind je rechts van de ingang van station Amersfoort Centraal aan de Centrumzijde.  Daar neem je Syntus lijnbus 1, Soesterkwartier via Isselt. Je kunt uitstappen bij halte Mijnbouwweg en met deze routebeschrijving in 2 minuten naar ons clubhuis op Nijverheidsweg-Noord 78 lopen. Eenmaal aangekomen bij dit adres vind je ons clubhuis op het terrein rechts vooraan. Let op: Syntus lijnbus 1 rijdt niet de hele dag, check voor vertrek via 9292.nl of de bus rijdt.

OV-fiets

Als je vanaf het station lekker wil fietsen naar ons clubhuis dan kan dat in 10 minuten. Op station Amersfoort Centraal zijn OV-fietsen beschikbaar die je met een OV-chipkaart kunt huren. Aan de achterzijde (uitgang Mondriaanplein) steek je het zebrapad over en ga je in de fietsenstalling aan je rechterhand met de trap naar beneden. Hier vind je de fietsen en een bord met uitleg. Met deze routebeschrijving is ons clubhuis aan de Nijverheidsweg-Noord 78 makkelijk te bereiken. Eenmaal aangekomen bij dit adres vind je ons clubhuis op het terrein rechts vooraan.

Te voet, net die extra stap zetten 🙂

Goed bezig! In ongeveer 20 minuten wandel je vanaf Station Amersfoort naar ons clubhuis. Verlaat het station aan de achterzijde (uitgang Mondriaanplein) en klik vervolgens hier voor de routebeschrijving. Eenmaal aangekomen bij Nijverheidsweg-Noord 78 vind je ons clubhuis op het terrein rechts vooraan.