https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/VGZ_02-300x180.jpg

De VGZ employee experience met een knipoog naar de zorg

De VGZ employee experience met een knipoog naar de zorg
De VGZ employee experience met een knipoog naar de zorg

Auteur:

Prikkelend en uitnodigend, dat is wat me direct opvalt als ik het kantoor van Coöperatie VGZ binnen stap. Het gebouw is als onderdeel van de drukke verkeersader van Arnhem verweven met de omgeving en staat daarmee midden tussen de mensen. Vanuit diverse ruimtes heb je direct  zicht op de perrons en dat geeft het gevoel alsof je op de 2e etage van het bruisende centraal station staat. Richard Helmus laat met trots het pand zien. De werkomgeving die met gepaste bescheidenheid en hergebruik van materiaal is ingericht, faciliteert medewerkers optimaal. Het is volledig aan de medewerkers hoe ze de diverse open en sfeervolle ruimtes willen gebruiken.

De accessoires refereren aan de zorg. Zo is bijvoorbeeld een oude brancard in gebruik als plantentafel en zie ik op meerdere plekken de welbekende ziekenhuisnachtkastjes. De diversiteit aan ruimtes met ‘state of the art’ IT voorzieningen en grote beeldschermen bieden legio aan functionaliteiten. Of je wilt scrummen, overleggen of een presentatie wilt geven, alles is mogelijk. Het verbaast me niet dat deze verrassende werkomgeving één van de finalisten is van de Winning Workplace Award.

Empowering people & places

Wil jij ook geïnspireerd worden door andere werkomgevingen, neem dan deel aan onze Future Work Course over de toekomst van werk en werkomgeving.