https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/08/KNVB_03-300x180.jpg

Dynamiek en samenwerking bij de KNVB

Dynamiek en samenwerking bij de KNVB
Dynamiek en samenwerking bij de KNVB

Auteur:

Ik rijd het KNVB-terrein op midden in de prachtige bosrijke omgeving van Zeist. Het terrein oogt vriendelijk en uitnodigend. Het geeft je het gevoel alsof je even uit de drukte bent en tijd kunt nemen voor andere dingen. Ik herinner me van mijn vorige bezoek de stilte en de gesloten kantoorkamers met een serieuze zakelijke uitstraling. Indrukwekkend hoe de KNVB in twee jaar een metamorfose is ondergaan.

Het kantoor is omgetoverd tot een tuin waar het bruist van mensen. Het ademt dynamiek en samenwerking. Een terrein waar werkelijk alles mogelijk is van sport, overnachten, revalideren tot onderzoek, vergaderen en kantoorruimte voor aanpalende dienstverleners. Uiteraard met één gedeelde factor, iets met voetbal. Op het toilet hoor ik zelfs radiofragmenten van kenmerkende voetbalmomenten. En hoe kan het ook anders dat ook het beslissende en betoverende moment van de voetbaldames door de speaker knalt.

Deze KNVB omgeving prikkelt. Mooi om te zien hoe deze nieuwe werkomgeving volledig is omarmd, want deze dynamiek kan niet alleen het gevolg zijn van vernieuwde creatieve ruimtes. De gebruikers zijn meegenomen in de ontwikkeling van de werkomgeving en dat proef en voel je…