https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/09/HofmanDujardin_ONVZ_01-300x180.jpg

Energieboost bij ONVZ

Energieboost bij ONVZ
Energieboost bij ONVZ

Auteur:

Ik ben op bezoek bij Henk-Jan Maas in het vernieuwde kantoor van ONVZ. Alles ademt hier energie en vitaliteit. Je voelt en ziet het terug in de werkomgeving, in het gedrag en ook in het eten en drinken. De gele kleuraccenten in het pand zijn fris, de hal is heel transparant en de prachtige trap in het midden nodigt uit om naar boven te lopen in plaats van de lift te nemen. We bezoeken verschillende ruimtes die allemaal het ONVZ gevoel hebben maar een andere beleving creëren. Verwijzingen geven met afbeeldingen van batterijen letterlijk aan of je je in een rustgevende ruimte bevindt of één waar je energie kunt ‘laden’ door beweging of ontspanning.

Buiten het kantoor bevinden zich bankjes waar je push ups kunt doen, gewoon tijdens een kleine wandeling in de pauze. Naast een aantal koffiemachines hangen rekstokken om te kunnen stretchen. In een huiskamer zien we medewerkers ontspanningsoefeningen doen op een yogamatje. Ruim 90% van de medewerkers doet vrijwillig mee aan een vitaliteitsprogramma om zijn/haar gezondheid te verbeteren. ONVZ laat met dit complete verhaal duidelijk zichtbaar worden waar zij als zorgverzekeraar voor staan. Mijn batterij is weer helemaal opgeladen na dit bezoek…

Empowering people & places

Wil jij ook geïnspireerd worden door andere werkomgevingen, neem dan deel aan onze Future Work Course over de toekomst van werk en werkomgeving.

Foto : Hofman Dujardin architecten