https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/01/Circulair-300x180.jpg
Course

Circulair FM

Circulair FM

Auteur:

Auteur:

Samen versnellen naar circulair FM. Het besef dat we de aarde uitputten en de vervuiling toeneemt doet het enthousiasme groeien voor het gedachtegoed van de circulaire economie. Ben je op zoek naar hoe jij vanuit FM en huisvesting nog beter bij kunt dragen aan een betere wereld? Wat zijn de kansen voor jouw organisatie? Ontdek samen met ‘peers’ de uitdagingen en succesfactoren en ga actief aan de slag met de mogelijkheden.

Speciaal voor professionals uit het facilitaire werkveld die stappen willen zetten in de transitie naar een circulaire economie hebben Hospitality Group en PHI Factory gezamenlijk de course ‘Circulair FM’ ontwikkeld. Het facilitaire werkveld heeft namelijk als geen ander invloed op de circulaire prestaties van organisaties.

Tijdens vijf deep dive sessies gaan we op zoek naar de succesfactoren van de circulaire economie. Laat je inspireren door inzichten en ervaringen van koplopers en specialisten die je meenemen in het thema circulariteit en de kansen voor het facilitaire werkveld. Bezoek organisaties als Alliander, Circl en BlueCity, en ga onder andere in gesprek met Jan Terlouw over het belang van de circulaire economie en ga actief aan de slag met de mogelijkheden voor jouw eigen organisatie. Bekijk het volledige programma hier.

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Roos de Voogd of Sandy Brouwer via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail r.devoogd@hospitality-group.nl / s.brouwer@hospitality-group.nl.

Hospitality Group & PHI Factory

Hospitality Group en PHI Factory bundelen hun krachten en brengen hun expertises sustainability en community learning bij elkaar in een duurzame samenwerking. Hospitality Group: Creating Better Places. Samen met opdrachtgevers creëren wij inspirerende omgevingen voor leren, werken, vrije tijd en zorg. Met hospitality, facility management, inkoop en huisvesting.

PHI Factory ondersteunt organisaties bij het vinden van creatieve oplossingen, bij het proces van besluitvorming en bij het realiseren van ambitieuze circulaire doelstellingen.

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk 10 mei 2019. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige management course Circulair FM bedragen € 3.250,- per deelnemer, inclusief materialen, food & drinks, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld in samenwerking met PHI Factory. Beide partijen kunnen het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 9 mei 2019 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 10 en 17 mei 2019 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 17 mei 2019 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Aanmelden Circulair FM

27 mei 2019 27 mei 2019
13.00 - 20.00 uur Alliander Bellevue, Arnhem
Circulair FM 2019-05-27

Meer informatie

Aanmelden Course