https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2023/01/shutterstock_2236307337-2000px-300x180.jpg
Course

Community Duurzaamheid

Community Duurzaamheid
Community Duurzaamheid

Auteur:

Overal ter wereld gaan ecologische alarmbellen af. Natuurlijke grondstoffen nemen sneller af dan de natuur kan aanvullen. Om onze huidige levensstandaard aan te passen en te veranderen moéten we stappen zetten. De groei van klimaatacties is indrukwekkend, maar nog lang niet genoeg. Welke stappen kunnen wij zetten? De enige manier om het tij te keren is regeneratie. In een innovatief programma creëren we een regeneratief kompas en brengen we je in contact met peers en sprekers. Met deze tools en inspiratie zet jij gegarandeerd een beweging in gang binnen jouw organisatie!

Voor wie?

We initiëren deze community speciaal voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor of zich bezighouden met het verduurzamen van de bedrijfsvoering (Facility Management, Inkoop, ICT, Vastgoed, etc.). We hopen dat verschillende sectoren aansluiten om diverse ecosystemen onder de loep te nemen.

Wat brengt het jou?

De combinatie van inspiratie, inhoudelijke verdieping en het aanzetten tot actie maken dit programma uniek. In deze community staan onderwerpen als circulaire economie, biodiversiteit, energie transitie, social return en well-being centraal. De kracht van dit programma zit in het bundelen van kennis en het toepassen van de beste duurzaamheidsinitiatieven. Ook fun en het aanjagen van zakelijke vriendschappen krijgen in dit programma een plek door o.a. gezamenlijke lunches en borrels. Om elkaar ook tussen de sessies door of na afloop van het programma op te zoeken, van elkaar te leren en verdere stappen te zetten.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan hieronder tot uiterlijk 1 april 2023. We gaan uit van minimaal 15 en maximaal 30 deelnemers. De kosten voor het volledige programma bedragen € 2.950,- per deelnemer, inclusief materialen, food & drinks, exclusief btw.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Ingrid Siepel via 033 462 55 55 of per mail: i.siepel@hospitality-group.nl.

Aanmelden Community Duurzaamheid

18 april 2023 18 apr 2023
09:00 - 17:30 uur Purpose Day XL, Spant! in Bussum
Community Duurzaamheid 2023-04-18
Prijs
€ 2.950 per deelnemer

Meer informatie

Aanmelden Course