https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/12/shutterstock_613503665-2000px-300x180.jpg
Course

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community inkoopmanagers zorginstellingen
Community inkoopmanagers zorginstellingen

Auteur:

De community Inkoopmanagers Zorginstellingen brengt inkoopmanagers van zorginstanties bij elkaar om te sparren, spiegelen en inzichten te delen. Inkooporganisaties zijn een belangrijke speler als het gaat om de borging van kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg. De toenemende digitalisering en noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst van zorginstellingen en dus ook op de inkoopprocessen. Hoe vertaal je deze (duurzame) ambities naar de dagelijkse inkooppraktijk en maak je deze initiatieven meetbaar? Ook staan in dit exclusieve programma de interne en externe samenwerkingsrelaties centraal. Hoe positioneert inkoop zich binnen de organisatie en hoe richt je je samenwerkingen optimaler in?

Wat brengt het jou?

Tijdens dit programma, bestaande uit vier deep dive sessies, prikkelen we je met bedrijfsbezoeken en inspireren we met cases van VodafoneZiggo, Great Place to Work, PHI Factory en de Formule 1 Dutch Grand Prix! We brengen je in contact met experts op thema’s als generatieleiderschap, asset management, regie- en stakeholdermanagement en circulair inkopen.

De combinatie van inhoudelijke verdieping, inspiratie en samen in gesprek zijn maken deze course uniek. Met voldoende ruimte voor interactie en de mogelijkheid tot het inbrengen van eigen cases gaan wij ons in vier deep dives verdiepen in de actuele thema’s. Een inspirerend programma dat prikkelt en ervoor zorgt dat je blijft bewegen in een snel veranderende wereld! Bekijk hieronder het volledige programma.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor deelname bedraagt € 2.450,- per deelnemer, inclusief materialen en food & drinks, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Ingrid Siepel via 033 462 55 55 of Jeroen Meijer via 06 48430460 of per mail i.siepel@hospitality-group.nl / jeroen.meijer@coppa.nl.

Aanmelden Community inkoopmanagers zorginstellingen