https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/12/website-300x180.jpg

Let’s connect & inspire

Let’s connect & inspire

Auteur:

Auteur:

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Hospitality Group een interactieve middag voor jou als facilitair professional. Kom je ook?

De vakgebieden facility management, hospitality en huisvesting zijn volop in beweging. En jij? Wat zijn the next steps in de ontwikkeling van jouw carrière? Doorgroeien, jezelf verbreden of misschien ben je toe aan een nieuwe job.

Tijdens deze middag nemen we je mee in de trends en ontwikkelingen binnen de facilitaire arbeidsmarkt en gaan we aan de slag met jouw unique selling points (USP’s) en personal branding. Hoe onderscheid jij je in de arbeidsmarkt? Door middel van speeddates met onze consultants maken wij graag kennis met jou. Wie weet kunnen wij jou gelijk matchen aan één van de vacatures van onze opdrachtgevers. Tijdens deze middag krijg je meer informatie over Hospitality Group, onze opdrachtgevers, onze recruitment consultants en onze vacatures. We sluiten af met een gezellige borrel in ons café.

Programma donderdag 30 januari 2020

14.30 uur Ontvangst & welkom
14.45 uur Trends & ontwikkelingen in de facilitaire arbeidsmarkt | Estel Vrielink, partner Interim & recruitment
15.15 uur Aan de slag met jouw USP’s | Heleen Ruys, partner Training & development
16.15 uur Speeddates met onze consultants
17.15 uur Afsluitende borrel

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren professional op het gebied van hospitality, facility management of huisvesting. Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma in de richting facilitair management, hotelschool of bedrijfskunde én tenminste 5 jaar werkervaring in dit vakgebied. Uiteraard ben jij op korte (of lange) termijn toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je bent een zelfstandige professional die op zowel operationeel als tactisch en strategisch niveau bemiddelbaar is op facilitaire management en- directie functies.

Aanmelden

Wil jij graag bij het Connect & Inspire evenement aanwezig zijn? Meld je dan vóór 6 januari 2020 aan via info@hospitality-group.nl, vergeet niet je curriculum vitae bij te voegen. Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, zal er op basis van aanmeldingen een selectie worden gemaakt.

30 januari 2020 30 jan 2020
14.30 - 17.15 uur Hospitality Group, Amersfoort
Let’s connect & inspire 2020-01-30

Meer informatie