https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/09/header-website-1000x600_def-02-300x180.png
Open Atelier

Een duurzame werkomgeving voor iedere organisatie 

Een duurzame werkomgeving voor iedere organisatie 

Auteur:

Auteur:

Elektrisch rijden, het sorteren van afval, het vermijden van plastic bekers en hergebruik van meubilair… Steeds meer organisaties en medewerkers kiezen bewust voor een duurzame(re) werkomgeving. Een omgeving die op alle onderdelen bijdraagt aan het milieu én het welzijn van medewerkers. Organisaties vinden het vanzelfsprekend om deze stap te maken, maar weten vaak niet waar zij het beste kunnen beginnen.

Tijdens het Open Atelier ‘Een duurzame werkomgeving voor iedere organisatie’ op donderdag 21 november nemen we je mee in de ongekende mogelijkheden van duurzaamheid binnen de werkomgeving en helpen we je concreet op weg. Laat je inspireren door inzichten en ervaringen van specialisten op het gebied van duurzame inrichting, duurzaam gedrag en energie efficiënte bouw. Let’s get sustainable!

Programma donderdag 21 november 2019

13.00 uur  Ontvangst  
13.25  Welkom   
13.30 uur  Interactieve sessie: wat zijn jouw intrinsieke motivatoren?   
13.50 uur  Bijdragen door sprekers van Gispen, Ex Interiors, PHI Factory en Albron.   
15.20 uur  Pauze   
15.50 uur  Interactieve workshop onder begeleiding van specialisten en sprekers   
17.00 uur  Afsluitende borrel   

Intrinsieke motivatoren | Rick Steinmann | Hospitality Group

We trappen de middag af met een verkenning van elkaars (organisaties) intrinsieke motivatoren voor duurzaamheid. Hoe krijgen we management en medewerkers mee in duurzaam gedrag en vooral ook: waar liggen de kansen waar moeten we op letten?

Hergebruik van meubilair | Rick Veenendaal | Gispen

Rick Veenendaal, manager circulaire economie bij Gispen, laat ons kennismaken met de visie van Gispen op hergebruik en deelt de uitdagingen en lessons learned uit de praktijk.

Regeneratieve duurzaamheid | Odette Ex | Ex Interiors

Regeneratieve duurzaamheid (het creëren van een toekomstbestendige, bewuste en betrokken relatie tussen gebouw, gebruikers en milieu) gaat over ‘Verbeteren, Vernieuwen, Herstellen en Innoveren’. Het vraagt om nieuwe verbeeldingskracht, radicaliteit en een lange termijn visie. Door de toepassing van zoveel mogelijk natuurlijke en echte materialen ontwerpt Odette Ex, oprichter en eigenaar van Ex Interiors, interieurs die ademen, waardoor gebruikers dichtbij hun eigen kracht kunnen blijven en zo hun kerntaken optimaal kunnen uitvoeren.

Circulair FM: It starts with you | Geerke Versteeg | PHI Factory

Circulair FM om waarde te creëren voor de organisatie en een positieve impact te maken. Geerke Versteeg, mede-oprichter van PHI Factory, neemt je mee in de wereld van circulair FM en hoe je op een praktische en meetbare wijze aan de slag kan. 

Van circulair naar circulekker | Ernest van de Voort | Albron

Ernest van de Voort, Concept Developer van The Green House in Utrecht en expert duurzaamheid op het gebied van eten en drinken, neemt ons mee in duurzame businessmodellen en samenwerkingen. Daarnaast gaat hij in op de resultaten: wat levert een duurzame organisatie nu eigenlijk op? Denk hierbij niet alleen aan geld, maar ook aan andere uitkomsten. 

Interactieve workshop

We sluiten af met een interactieve workshop waarin bovenstaande onderwerpen terugkomen. Na de workshop volgt er een rondleiding in ons nieuwe clubhuis NN78. 

Informatie & aanmelden

Ben je facilitair eindverantwoordelijke en geïnteresseerd in deelname aan dit Open Atelier? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rick Steinmann via r.steinmann@hospitality-group.nl of 033-4625555.

Aanmelden Een duurzame werkomgeving voor iedere organisatie 

  • Gegevens deelnemer

  • Bedrijfsgegevens

  • Privacy statement Hospitality Group
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
21 november 2019 21 nov 2019
13.00 - 17.00 uur Hospitality Group, Amersfoort
Een duurzame werkomgeving voor iedere organisatie  2019-11-21

Meer informatie

Aanmelden Open Atelier