https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/03/shutterstock_1820524982_2000px-300x180.jpg
Course

FM Course 2022

FM Course 2022
FM Course 2022

Auteur:

Auteur:

Het speelveld van de facility manager is groot en dynamisch. Je acteert als spil op strategisch, tactisch en operationeel niveau tussen management, de ‘interne klant’, je team en uiteenlopende externe partijen. Daarnaast heb je te maken met een diversiteit aan thema’s. Uitdagingen op het gebied van hybride werken, duurzaamheid, gezondheid, inclusie en digitalisering worden groter. Samenwerking is essentieel, zowel intern als extern. Met samenwerking kom je verder. Een goede samenwerking is echter niet vanzelfsprekend… Het vraagt wat van jou als leider, collega en als persoon.

In vier sessies en een tweedaagse leadership bootcamp zoomen we in op uiteenlopende facetten van samenwerking. Van leiderschap en ketensamenwerking tot stakeholdermanagement… alles komt voorbij. Ook hoe je met je team en externe partijen kunt innoveren en samen invulling kunt geven aan ambities en actuele thema’s als hybride werken en het creëren van een duurzame en gezonde werkomgeving.

Laat je inspireren door experts, praktijkvoorbeelden, innovatieve cases en vooruitstrevende omgevingen. We bezoeken onder andere het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, het CircuitPark Zandvoort, Allen & Overy en het nieuwe Edge Amsterdam West. En we gaan terug naar de natuur. Een unieke kans om nog meer te leren over de kracht van samenwerking. Naast de FM Course die je offline volgt met je eigen groep, word je ook lid van onze overkoepelende FM Community.

FM Community

Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 1 mei 2022. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige FM Course bedragen € 3.650, – per deelnemer, inclusief overnachtingen en F&B, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Heleen Ruys via 033 462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / h.ruys@hospitality-group.nl

Aanmelden FM Course 2022