https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/01/FM-Course-Next-300x180.jpg
Course

FM Course Next

FM Course Next
FM Course Next

Auteur:

Auteur:

Beter, slimmer, efficiënter, gezonder, duurzamer… Alles om een next level te bereiken. What’s next in FM? Wat is er nodig om het next level in employee experience, duurzaamheid en samenwerking met je leveranciers te bereiken?  Hoe innoveer je in FM? En wat is jouw persoonlijke next level?

Next

In de FM Course zoomen we in op actuele thema’s, trends en ontwikkelingen. Van duurzaamheid, samenwerking met leveranciers en de impact van technologie en innovatie tot ieders eigen next challenge.  Tijdens vier deep dive sessies en een innovatie-experience bezoeken we o.a. Edge Olympic, een innovatie en technologie festival (TNW), de Radboud Universiteit, BP Raffinaderij en het nieuwe HQ van Coty! Leer van de kennis en ervaring van experts en praktijkvoorbeelden, en ook van de aanwezige kennis en ervaring binnen de FM Community zelf! Samen is vaak sneller, beter of creatiever en ook nog eens veel leuker. Een inspirerend programma dat prikkelt en zorgt dat je blijft bewegen in een snel veranderende wereld! Even weg uit de eigen omgeving en geïnspireerd worden door wat er ‘buiten’ gebeurt. Een unieke kans voor jou om je verder te ontwikkeling. What’s next… Bekijk hier het programma (PDF).

Meer informatie

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Heleen Ruys via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / h.ruys@hospitality-group.nl 

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 1 mei 2020 via onderstaand formulier. We gaan uit van minimaal 15 en maximaal 30 deelnemers. De kosten voor de volledige FM Course bedragen € 3.950,- per deelnemer, inclusief materialen, catering en reis met overnachtingen exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk vrijdag 17 april 2020 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 17 april en 1 mei ontvang je 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na vrijdag 1 mei 2020 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

 

Aanmelden FM Course Next

17 juni 2020 17 jun 2020
12:00 - 16:00 uur Allen & Overy, Amsterdam
FM Course Next 2020-06-17
Duur
2 dagen

Meer informatie

Aanmelden Course