https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/09/FM-Course-Ziekenhuizen-300x180.jpg
Course

FM Course Ziekenhuizen

FM Course Ziekenhuizen

Auteur:

Auteur:

Speciaal voor managers Facilitair Bedrijf van algemene en categorale ziekenhuizen organiseren wij de FM Course ‘Toekomstbestendig FM in de zorg’. Welke trends en ontwikkelingen zien we in de zorg? Hoe kunnen facility management en huisvesting hier op inspelen en van meerwaarde zijn voor zorg en patiënt, nu en in de toekomst?

Deze course, bestaande uit vier deep dive sessies en een inspiratiedag, biedt inhoudelijke verdieping, inspiratie en de mogelijkheid om te sparren met ‘peers’. We prikkelen met trends en andere omgevingen. Ook dagen we je uit de dialoog te voeren en de diepte in te gaan. Leren van elkaar en samen werken aan oplossingen voor de uitdagingen van (het facilitair bedrijf in) ziekenhuizen.

Kortom, weten wat er op je af komt om nog sterker het gesprek aan te gaan met de zorg om strategisch optimaal bij te kunnen dragen vanuit FM en huisvesting.

Bekijk hier het programma (PDF).

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Rutger van Wijk via telefoonnummer +31 (0)33 – 462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / r.vanwijk@hospitality-group.nl.

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 januari 2019 via onderstaand formulier. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige management course bedragen € 3.150,- per deelnemer, inclusief materialen, diners, en inspiratiedag, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 1 januari 2019 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 1 en 14 januari 2019 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 14 januari 2019 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Met dank aan

Mede met het advies en de input van Robbert Godschalk manager ICT, Facilitaire services en Hospitality bij Bernhoven en Menno Schreuder, Manager Facilitair, ICT en medische techniek bij het Zaans Medisch Centrum is het programma tot stand gekomen.

Aanmelden FM Course Ziekenhuizen