https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/04/0036_Facto_masterclass-FM-en-techniek_1000x600-300x180.png
Masterclass

FM en Technologie

FM en Technologie
FM en Technologie

Auteur:

Ben je benieuwd welke kansen technologie jou biedt en hoe technologie een (grotere) strategische rol kan spelen binnen jouw organisatie? Dan nodigen we je van harte uit voor de Masterclass FM en Technologie die we in samenwerking met Facto organiseren op 20 september, 4 oktober en 1 november 2018. De eerste bijeenkomst vindt plaats in het Museum voor Communicatie in Den Haag. Rick Steinmann, partner service & workplace design van Hospitality Group, begeleidt de sessies en geeft het woord aan een aantrekkelijke line-up van sprekers.

Technologie is niet meer weg te denken uit ons facilitaire werkveld. De ontwikkelingen gaan steeds sneller en de impact op ons werk wordt steeds groter. Met de nieuwste inzichten, inspirerende oplossingen, best practices en uitdagende opdrachten verkennen we samen de impact die technologie kan hebben op FM. Op verschillende locaties gaan we tijdens drie sessies in op de onderwerpen smart buildings, happy employees en automatisering van FM-processen. Experts en trendwatchers delen hun ervaringen en we nemen een kijkje in de keuken van verschillende projecten. Samen met de groep geef je verdere verdieping aan de onderwerpen.

Programma

Dag 1 – Smart Buildings

Hoe kunnen techniek en innovaties worden ingezet om een gebouw slimmer te gebruiken? Welke rol speelt een gebouw nu en in de toekomst? Is data-analyse het antwoord op onze vragen? Deze dag bestaat uit een enthousiasmerende sessie van techwatcher Jorus Everaerd over Smart Buildings. Daarnaast krijgen we van Thomas Thunnissen (Heijmans) en Mathijs Schaft (Heineken) best practices, lessons learned en vooral veel praktische voorbeelden vanuit de praktijkcase Heineken: samenwerking FM en ICT integratie van systemen leiden tot effectiever gebouwbeheer en comfort.

Dag 2 – Happy Employees

Hoe kan techniek worden ingezet om medewerkers gezonder, vitaler en daardoor uiteindelijk productiever te laten zijn? Rick Steinmann en Colin Cleeren laten je tijdens de sessie ‘Investeren in welzijn’ zien wat technologie kan bijdragen aan het welzijn van medewerkers. In de sessie ‘Vitale medewerkers?’ worden de concrete mogelijkheden van apps, wearables en e-health besproken door Colin Cleeren (Vital Facts) en Wendy Smit (MKB Brandstof).

Dag 3 – Nieuwe FM processen

Leer welke (enorme) impact technologie heeft op de manier waarop mensen en organisaties functioneren en samenwerken. Mark de Graaf zal tijdens zijn sessie ‘De toekomst is wat wij ervan maken’ uitleggen waarom het belangrijk is om technologische veranderingen te omarmen. Tijdens de praktijkcase ‘Hoe creëer je meerwaarde met technologie?’ laten Daan de Geus en Geert Huisman, vanuit hun partnerschap tussen Enexis en ISS, zien hoe zij met intelligent gebouwen, servicedesign en het realtime meten van tevredenheid tot meerwaarde komen.

Informatie en aanmelden

Op de website van Facto vind je het volledige programma en kun je je aanmelden.

4 oktober 2018 04 okt 2018
13.00 - 19.00 uur MKB brandstof
FM en Technologie 2018-10-04
Duur
3 dagen

Meer informatie