https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/07/shutterstock_1518160778-Converted-300x180.jpg
Course

FM Level Up

FM Level Up
FM Level Up

Auteur:

De manier van werken is door Covid in een ander daglicht komen te staan. Welke impact heeft afgelopen periode op de manier van werken? Hoe ziet de vernieuwde employee experience eruit? En wat vraagt een vernieuwde employee experience, buiten de 1,5 meter werkomgeving, van FM en Real Estate? Het werkveld is dynamischer dan ooit en de workplace faciliteren gaat verder dan kantoor. Andere manieren van werken versnellen een next level in facility management en real estate! Een nieuw level met nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Hoe waardevol om juist nu met peers bij elkaar te komen en kennis, learnings en oplossingen bij elkaar te brengen… Let’s level up!

Het programma

Het programma bestaat uit twee opeenvolgende deep dive sessies én deelname aan ons nieuwe FM Community platform. Via ons nieuwe platform brengen we onze community naast offline ook online samen om vragen, kennis, inzichten en inspiratie te delen.

Tijdens de deep dive sessies zoomen in op de vernieuwde employee experience. Diverse experts, zoals Gideon van der Brug van Leesman en Florijn Vriend van Edge Technologies delen hun visie en nemen ons mee in de gedane onderzoeken van voor, tijdens en na Covid. Daarnaast gaan we gezamenlijk op zoek naar optimale serviceconepten (op kantoor, thuis en elders) vanuit de vernieuwde employee journey en kijken wat dat vraagt van de samenwerking met leveranciers. Bekijk hieronder het volledige programma.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl

Deelname

Kosten voor deelname aan 2 offline sessies en lidmaatschap aan het FM Community Platform, inclusief online kennisdelingssessies bedragen € 1.150,- exclusief btw. Deelname is persoonlijk en alleen in afstemming overdraagbaar.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 17 september 2020 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 17 september en 1 oktober 2020 ontvang je 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 1 oktober 2020 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Aanmelden FM Level Up

8 oktober 2020 08 okt 2020
13.30 - 18.00 uur Edge Olympic | online in Teams
FM Level Up 2020-10-08
Prijs
€ 1.150 per deelnemer
Minimum aantal deelnemers
15 deelnemers

Meer informatie

Aanmelden Course