https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/06/shutterstock_1496490071-2000px-300x180.jpg
Course

FM Talent course 2022

FM Talent course 2022
FM Talent course 2022

Auteur:

Auteur:

Sta jij aan het begin van je carrière en kan je niet wachten om een inspiratie boost te krijgen binnen het facilitaire werkveld? Wil je peers ontmoeten en nieuwe connecties leggen? Wil je met goede ideeën komen voor de dagelijkse uitdagingen binnen je eigen facilitaire rol en organisatie? Wij zijn ervan overtuigd dat het enorm waardevol is om te leren van vakgenoten en andere facilitaire organisaties, juist aan de start van je carrière!

De FM Talent course

Speciaal voor FM’ers met maximaal 5 jaar werkervaring is de FM Talent Course ontwikkeld. Het programma bestaat uit 3 deep dive sessies én een tweedaagse experience tour in Rotterdam! In iedere sessie staat jouw ontwikkeling centraal. Op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Thema’s als samenwerken, omgaan met weerstand, vitaliteit en duurzaamheid komen aan bod. Daarnaast gaan we aan de slag met de methodiek Design Thinking die jou handvatten biedt om te innoveren. We bezoeken uiteenlopende omgevingen zoals de haven van Rotterdam, de Kuip, Depot Boijmans van Beuningen, a.s.r. én sportcentrum Papendal! Natuurlijk horen we op iedere locatie meer over hoe FM is georganiseerd. Kortom: een divers programma zodat jij uiteindelijk op verschillende vlakken inspiratie opdoet om hiermee het verschil te kunnen maken binnen je eigen organisatie. Bekijk hieronder het volledige programma.

Wat brengt het jou?

De FM Talent Course geeft jou de unieke kans om nieuwe vakgenoten te ontmoeten, het werkveld verder te ontdekken en geeft jouw ontwikkeling een boost! In alles wat we doen staat het delen van kennis, ervaringen, uitdagingen en learnings centraal. Leren van elkaar in een community. Samen met vakgenoten die in dezelfde fase als jou zitten word je door de course getriggerd en geïnspireerd om te groeien: op persoonlijk én professioneel vlak.

Nieuwgierig?

Bekijk onderstaand filmpje om een kijkje te krijgen in een deep dive sessie van vorig jaar. Dit geeft jou een goed beeld van wat je kan verwachten.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Je kan je inschrijven tot uiterlijk woensdag 5 oktober 2022. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige FM Talent course bedragen €1.700,- per deelnemer, inclusief food en drinks, overnachting en materialen, exclusief btw.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kan je contact opnemen met Elise van Beek of Hielke Veldhuis via 033 462 55 55 of per mail e.vanbeek@hospitality-group.nl / h.veldhuis@hospitality-group.nl

Aanmelden FM Talent course 2022