https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/01/Trending-FM-300x180.jpg
Course

Trending FM

Trending FM

Auteur:

Auteur:

Globalisering, diversiteit, duurzaamheid, technologie, vitaliteit en innovatie… dé #trending topics van 2019. Wat betekenen deze topics voor jouw vakgebied? Ontwikkelingen gaan snel en dat vraagt veel van organisaties en medewerkers. Organisaties doen er alles aan om aantrekkelijk te zijn en blijven voor talent en daarmee te kunnen blijven innoveren. Door technologie, een toename van generaties op de werkvloer en een diversiteit aan leefstijlen ontstaan veranderende behoeften in de manier van (samen)werken. Dat vergt wat van de werkomgeving en de rol van de facility manager. Het is belangrijk keuzes te maken en prioriteiten te stellen; met welke onderwerpen ga jij aan de slag om jouw organisatie onweerstaanbaar en futureproof te maken?

Speciaal voor facilitaire professionals hebben wij met veel plezier het programma van deze management course samengesteld. Laat je prikkelen door ‘Trending FM’ met de onderwerpen sharing economy, technologie, the war on talent en experience. We nodigen je uit om deel te nemen aan de FM course en samen te werken aan Trending FM!

Van elkaar leren en elkaar verder helpen, kennis en ervaring delen, dat is wat we in vier deep dive sessies op inspirerende locaties als BlueCity, Microsoft, Rituals, Villa Pardoes en tijdens een internationale studiereis gaan doen. Er is ruimte voor netwerken, sparren en leren van elkaar. Op welk thema excelleer jij en welke trend is voor jou een uitdaging? Vanuit verschillende perspectieven brengen we kennis, ervaring, uitdagingen en inspiratie samen in diverse leervormen uiteenlopend van presentaties, best practices, bedrijfsbezoeken, (eigen) cases en dialogen tot individuele reflectie op persoonlijk functioneren.

Tijdens de studiereis neem je even afstand van je eigen werk en werkomgeving. Bezoek andere omgevingen en spiegel om vervolgens zelf te bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt. Samen op reis zijn biedt de uitgelezen kans om je ‘peers’ nog beter te leren kennen en met elkaar in een andere setting het gesprek aan te gaan.

Interesse? Bekijk het volledige programma hier.

Voor meer informatie over deze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Heleen Ruys via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / h.ruys@hospitality-group.nl

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 april 2019. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige FM Course ‘Trending FM’ bedragen € 3.950,- per deelnemer, inclusief materialen, food & drinks, reis- en verblijfkosten in Dublin, exclusief btw. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annulerings- en reisverzekering. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt het recht het programma op onderdelen of locaties te wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 19 april 2019 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 20 en 26 april 2019 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 26 april 2019 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Aanmelden Trending FM

19 november 2019 19 nov 2019
13:30 - 20:00 uur Villa Pardoes & de Efteling
Trending FM 2019-11-19

Meer informatie

Aanmelden Course