https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/02/shutterstock_530775229_2000px-300x180.jpg
Course

Future Work Course 2022

Future Work Course 2022
Future Work Course 2022

Auteur:

Auteur:

Speciaal voor FM-, IT- en HR-professionals die bezig zijn met de toekomst van werken en de ontwikkeling van de werkomgeving organiseren wij een nieuwe Future Work Course. Wij brengen gelijkgestemden samen in een community om inzichten, ervaringen, uitdagingen en oplossingen met elkaar te delen. Samen met experts gaan wij de diepte in op verschillende thema’s. Hoe zorgen we dat we beter en duurzamer omgaan met onze manier van werken en bijdragen aan mens, maatschappij en planeet? De fundamentele rol van het kantoor verschuift naar een plek waar samenwerken en ontmoeten centraal staan. Werken kan overal, het gaat vooral om de human experience die iets toe moet voegen aan het kantoor! Welke stappen kunnen we vanuit FM, HR en IT zetten om de human experience te optimaliseren? En hoe kunnen we data nog meer inzetten om te voorspellen wat de gebruiker nodig heeft? Zijn we in staat om te innoveren en écht een next level human experience te creëren? Bekijk onderstaand het volledige programma.

Wat brengt het jou?

Tijdens 4 deep dive sessies, waaronder een Future of Work tour, prikkelen we je met experts, cases en learnings op het gebied van data, human experience en vernieuwend denken. Laat je inspireren met bezoeken aan onder andere de Dutch Design week, de Workplace Vitality Hub en NEXT Delft. Sparren, spiegelen, benchmarken en samen tot creatieve oplossingen komen voor uitdagingen om uiteindelijk je eigen visie op de toekomst van werken aan te kunnen scherpen. Naast de Future Work Course die je offline volgt met de besloten groep, word je ook lid van onze overkoepelende FM Community. 

FM Community

Als deelnemer van de FM Community krijg je toegang tot het online platform waar een brede groep FM, RE en HR professionals samenkomen. Daarnaast kun je deelnemen aan online inspiratiesessies, meet ups en werken in het FM community Café. Klik hier voor meer informatie.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk 31 augustus 2022. Wij gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Future Work Course bedragen € 2.650, per deelnemer, inclusief F&B, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen, mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Elise van Beek of Rick Steinmann via 033 462 55 55 of per mail e.vanbeek@hospitality-group.nl / r.steinmann@hospitality-group.nl

Aanmelden Future Work Course 2022