https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/04/MicrosoftTeams-image-2-300x180.jpg
Course

Future work course

Future work course
Future work course

Workplace is niet meer alleen het kantoor. COVID-19 heeft een transitie ingezet, werken kan overal. De focus verschuift daarmee van gebouw naar mens als het gaat om het faciliteren van werken.

Het is nu het moment om de beste manier van werken te initiëren. Een manier van werken waarmee we productiviteit, sociale connectie en vooral veiligheid en werkgeluk stimuleren. Wat is daarvoor nodig? Welke vrijheid geef je medewerkers en waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid voor je medewerkers? Uitdagingen en zeker ook enorme kansen om vanuit facility management, huisvesting en HR nog meer waarde toe te voegen en een nieuwe employee experience te creëren!

The employee experience

Speciaal voor FM- en HR-professionals die bezig zijn met het optimaliseren van de employee experience organiseren wij een nieuwe Future Work Course. Hoe ziet de toekomst van werken en werkomgeving eruit? Hoe blijft een organisatie krachtig, innovatief en aantrekkelijk als medewerkers meer op afstand werken en elkaar dus minder (op kantoor) ontmoeten? Het is nu meer dan ooit relevant dat HR en FM samen optrekken om medewerkers voldoende engaged, gezond en betrokken te houden. Tijdens drie deep dive sessies en een tweedaagse workplace experience tour gaan we op zoek naar de succesfactoren van werken en werkomgeving, nu en in de toekomst. Laat je inspireren door experts, peers en andere omgevingen. Bekijk hieronder het volledige programma.

FM Community

Als deelnemer van de Future Work Course word je automatisch ook lid van ons nieuwe FM Community platform. Je krijgt toegang tot het online platform waar een brede groep peers in FM, RE en HR samenkomen. Daarnaast kan je deelnemen aan online meet ups en werken in het FM Community Café.

Deelname

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juni 2021. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Future Work Course bedragen € 3.250,- per deelnemer, inclusief materialen, diners, overnachting en workplace tour, exclusief btw.

Contact

Voor meer informatie over deze course kan je contact opnemen met Sandy Brouwer of Rick Steinmann via 033 462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / R.steinmann@hospitality-group.nl

Aanmelden Future work course

12 oktober 2021 12 okt 2021
12:30 - 19:00 uur AFAS, Leusden
Future work course 2021-10-12
Prijs
€ 3.250,- exclusief btw per deelnemer
Aanmelden Course