https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/08/shutterstock_310193288_apen-300x180.jpg

Get inspired | Feeling safe @work

Get inspired | Feeling safe @work
Get inspired | Feeling safe @work

Het is essentieel om de (sociale) veiligheid van onze medewerkers en onszelf te waarborgen. Het is een basisbehoefte van mensen, ook op de werkvloer. Door Covid en de berichten in de media rondom schandalen op de werkvloer is het thema misschien wel actueler dan ooit. Het is de taak van leiders en managers om die veiligheid te bieden op de werkvloer. Hoe creëer je sociale veiligheid in jouw organisatie? Laat je tijdens de ‘Get Inspired’ van 3 oktober inspireren we op dit actuele, en soms ook gevoelige, thema.

Terug naar de basis

Sociale veiligheid is een van de basisbehoeftes van mensen. Het is nodig om je prettig te voelen in een groep collega’s. Daniël Seesink – gedragsbioloog en boardroom-coach – neemt ons mee terug naar de basis: het voor mensen zo herkenbare gedrag van mensapen. Uitgangspunt is de sociobiologie – de tak van biologie die zich bezighoudt met de evolutionaire oorsprong en ontwikkeling van sociaal gedrag bij dier en mens. Daniël laat zien hoe apenleiders sociale veiligheid binnen hun groep organiseren en borgen en wat er gebeurt wanneer die sociale veiligheid er (tijdelijk) niet is. Een inspirerend verhaal van vlooien tot bewezen principes voor het beïnvloeden van gedrag. Uiteraard met een praktische vertaling naar de werkvloer.

Deelname

Wil je deelnemen aan deze meet up? Word dan lid van onze FM community. Speciaal voor professionals om uitdagingen, kennis, ervaring en inspiratie binnen facility management en huisvesting te delen. Naast toegang tot een online platform kun je maandelijks deelnemen aan online inspiratie- en kennisdelingssessies over actuele thema’s. Elk kwartaal kun je peers ook offline ontmoeten in ons FM Community Café. Klik hier voor meer informatie over de FM Community.

3 oktober 2022 03 okt 2022
14:00 - 16:00 uur Online
Get inspired | Feeling safe @work 2022-10-03
Duur
2 uur