Hospitality Group meets High Potentialshttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/04/Hospitality-Group-meets-High-Potentials-300x180.jpg
Workshop

Hospitality Group meets High Potentials

Hospitality Group meets High Potentials

Auteur:

Ben jij de High Potential die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar echte high potentials! Sta je op het punt om je HBO facilitair management, HBO Hotelschool of een relevante Master opleiding succesvol af te ronden of heb je tot maximaal 2 jaar werkervaring? Kun jij met een aansprekende motivatie, ambitieuze instelling, gave afstudeeropdracht of een mooie cijferlijst laten zien dat je een high potential bent? Meld je dan nu aan voor onze inhousedag: Hospitality Group meets high potentials.

Traineeship @ Hospitality Group

Het traineeship is een 2-jarige kick-start van jouw carrière. Alle facetten van praktijkervaring en ontwikkeling van kennis en vaardigheden komen aan bod. Dit doen we door je uitdagende opdrachten aan te bieden bij toonaangevende opdrachtgevers én door het aanbieden van tweewekelijkse gerichte trainingen, cursussen en masterclasses om je kennis te vergroten.

Ook op persoonlijk vlak stimuleren we onze talenten om te groeien door on the job coaching en begeleiding. Je krijgt de kans om jouw managementcompetenties te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je carrière een vliegende start te geven.

Neem een kijkje op de website of Instagram om te zien welke opdrachten onze Young Professionals nu hebben en schroom niet om ze persoonlijk te benaderen!

Programma | dinsdag 21 mei 2019 van 13.45 tot 17.30 uur

Tijdens deze inhousedag krijg jij meer informatie over onze organisatie, het traineeship en maken we door middel van een aantal speeddates graag kennis met jou. Ook ga je met een groep aan de slag om een uitdagende case op te lossen. Uiteraard sluiten we af met een gezellige borrel in ons café.

Wie ben jij?

  • Flexibel, leergierig, zelfstandig en servicegericht;
  • Je houdt van afwisseling en uitdaging;
  • Het werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse rollen is je op het lijf geschreven en je weet snel je draai te vinden;
  • Het leveren van hoge kwaliteit en het tevredenstellen van je opdrachtgever zijn belangrijk voor je.

En nu?

De terugkoppeling na de inhousedag vindt al plaats op donderdag 23 mei. Mocht er aan het einde van de dag een wederzijdse klik zijn, dan word je uitgenodigd voor een vervolggesprek en maak je een online assessment. Het vervolggesprek staat gepland op 31 mei. Je weet dus binnen 2 weken of je bij ons aan de slag mag!

Krijg jij al vlinders in je buik?

Meld je snel aan vóór 13 mei aanstaande door een mail te sturen met je gegevens naar info@hospitality-group.nl en vergeet vooral niet je motivatie en je curriculum vitae als bijlage toe te voegen. Binnen een week hoor je van ons of je op onze inhousedag wordt verwacht. Wie weet start jij binnenkort bij ons als Young Professional!

Young professionals

Young Professionals zijn onze jonge uitblinkers met potentie, passie en drive om te excelleren. Van hospitality, facility management, inkoop en […]

Lees meer