https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/01/Circulair-FM-2019-300x180.jpg
Course

IFM Course

IFM Course

Auteur:

Auteur:

Het aantal organisaties dat voor een IFM oplossing kiest bij uitbesteding stijgt. Wat is de sleutel tot een succesvolle IFM samenwerking waarbij zowel opdrachtgever als provider het maximale uit de samenwerking halen?

De kansen van integrated facility management

Speciaal voor professionals die op tactisch niveau verantwoordelijk zijn voor het IFM contract organiseren wij de IFM course ‘de kansen van IFM’. In deze IFM course proberen we IFM samenwerkingen naar een next level te brengen. We gaan in op de onderdelen visie, contractvorming, regie en transitie tot ver na implementatie en zoomen in op de rol en kansen voor de account-/portfoliomanager. Samen met deelnemers bediscussiëren we best practices, tools en succesfactoren voor de samenwerking in IFM partnerships.

Tijdens vijf deep dive sessies bezoeken we onder andere Heineken, Royal Philips en Enexis om buiten de deur te leren van hun ervaringen met IFM. Een paar highlights uit het programma… Charlotte Holst van LEGO komt over uit Denemarken en deelt haar ervaring in de global uitrol van soft services bij LEGO. Peter Blangé, bekend als Olympisch volleybalkampioen gaat in op prestatieverbetering op basis van data. Welke vertaling kunnen we maken naar performance management. En, de derde sessie vragen we deelnemers van de course ook de accountmanager van hun provider mee te nemen. Samen willen we komen tot een artikel met de tien succesfactoren van transitiemanagement.

Laat je inspireren en ga in gesprek met peers over de kansen en optimalisatie van IFM samenwerkingen. Bekijk hier het programma (PDF).

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Tim van Asch via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail s.brouwer@hospitality-group.nl / t.vanasch@hospitality-group.nl

Deelname

Wil jij als demand- of contractmanager, account- of portfoliomanager inhoudelijke verdieping, inspiratie en ervaringen uitwisselen om vervolgens waardevolle inzichten en nieuwe ideeën te creëren voor regie op IFM? Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2019 via https://www.hospitality-group.nl/evenementen/ifm-course/. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige management course bedragen € 3.250,- per deelnemer, inclusief materialen, diners exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Kom samen met een collega

Ben je met meerdere collega’s betrokken bij het IFM contract of vind je het relevant om vanuit verschillende rollen deel te nemen aan de IFM course? Als je samen komt met je collega, bieden we 10% korting op deelname.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 1 maart 2019 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 1 en 10 maart 2019 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering vanaf 10 november 2019 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Met dank aan

Mede op basis van input van Gerdine Blatter (demand en supply manager FM bij Enexis), Hans Voermans (Facility manager Nederland bij Heineken) en Roel Stroeken (Head of real estate Benelux bij Royal Philips) hebben wij met veel plezier een inspirerend programma samengesteld.

­­

Aanmelden IFM Course