https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/03/shutterstock_524453323_origineel_100x600-300x180.jpg
Training

LEAN training

LEAN training
LEAN training

Auteur:

Auteur:

Maak kennis met lean!

Wie spreekt tegenwoordig nog níet over Lean? Het is een begrip dat niet meer weg te denken is uit het zakelijke vocabulaire. De wens van de klant als uitgangspunt, daar gaat het om! Maar wat houdt Lean in? En belangrijker nog, wat levert Lean op voor jou als facilitaire professional? In deze training leer je de basis principes van de Lean filosofie. Aan het einde van de dag ben je vertrouwd geraakt met de verschillende begrippen en heb je kennis genomen van een aantal methoden. Je bent hierdoor een gesprekspartner voor je interne organisatie en je kan beoordelen of Lean ook toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie. Tijdens een praktische en inspirerende trainingsdag maak je kennis met theorie en praktijk en ken je de basics. Daarnaast maak je bij Volkswagen Pon Financial Services kennis met de best practices van hun Lean programma: ‘DRIVE’!

Programma in hoofdlijnen

  • Om meteen gevoel te krijgen bij een tool die veel ingezet wordt bij Lean starten we met een dagstart
  • We bespreken de 5 basis principes van Lean en gaan tijdens een simulatie op praktische wijze de do’s en don’ts van Lean ervaren
  • We bespreken het creëren van klantwaarde en gaan daarnaast aan de slag met de 8 verspillingen
  • Bij Volkwagen Pon krijgen we een unieke kijk in hun succesvolle Lean programma: ‘DRIVE’. Zij nemen ons mee in hun succesfactoren en lessons learned uit de praktijk.
  • We eindigen met de Lean bouwstenen en toetsen de kennis uit de groep op ludieke wijze.

Tijdens deze training wisselen theorie, praktijk en cases elkaar af. Zo krijg je tal van handvatten en praktische tips aangereikt. We nodigen je uit zelf cases uit je team in te brengen! Alle deelnemers krijgen een certificaat van deelname mee aan het einde van de trainingsdag.

Doelgroep

Voor nieuwsgierige klantgerichte facilitaire professionals die graag meer over Lean willen weten of met Lean aan de slag willen gaan in de toekomst.

Trainers

Marjoleine Crone en een gastspreker vanuit Volkswagen Pon Financial Services.

Maatwerk

Wil je een op-maat programma ontwikkelen binnen jouw organisatie? Dan gaan we graag in gesprek! Heleen Ruys is bereikbaar op +31 (0)33 462 55 55.

Aanmelden LEAN training