https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/04/MicrosoftTeams-image-2-300x180.jpg

Meet up | The next gen office

Meet up | The next gen office
Meet up | The next gen office

Auteur:

We zijn allemaal op zoek naar hoe werken en werkomgeving post-covid vorm gaan krijgen. Hoeveel dagen en wellicht nog relevanter, waarom gaan medewerkers naar kantoor komen? Wordt het dat clubhuis, een culture hub of verandert er eigenlijk helemaal niet zo veel? Het kantoor gaat in ieder geval concurreren met thuis. Wat het ook wordt, medewerkers gaan er niet meer vijf dagen per week zijn. Welk gevoel en gemak wil je in ieder geval meegeven als experience als die medewerkers op kantoor zijn? Laat je vanuit divers perspectief inspireren!  

Habitoor | Casper Schwarz 

Werken we binnenkort in het Habitoor? Werkend Nederland een sprong van 10 jaar evolutie gemaakt en bedacht dat het werken op kantoor niet langer de basis vormt. Habitoor is een werkplek die door zijn inspirerende en warme sfeer zo’n magnetische werking heeft, dat je er zoveel mogelijk naar toe wilt. zo’n werkplek waar iedereen kan werken zoals hij of zij dat wilt; dynamiek creëren of juist rust opzoeken. Een plek waar je lol hebt, herinneringen opbouwt en nieuwe plannen smeed. Een plek waar de menselijke factor bepalend is.  

FL’EX box | Odette | Ex-interiors 

Ex-Interiors is ontwikkelaar en winnaar van de ‘werkplek van de toekomst’. FL’EX Box is een plek met een geheel nieuwe definitie van werken. De relatie met buiten, dicht in en met de natuur voert de boventoon. FL’EX Box is een community-based office box met een diversiteit aan werkfaciliteiten waar je optimaal in focus kunt werken of een ruimte kan delen om samen te werken. Een ontmoetings(werk)plek, waar mensen elkaar kunnen inspireren, midden in de natuur.  

Hoe zie jij sfeer en functie van ‘the next office’? | Interactie  

Deelname 

Wil je deelnemen aan deze meet up? Wordt dan lid van onze FM community! Klik hier voor meer informatie over de FM Community. 

7 juni 2021 07 jun 2021
14:00 - 16:00 uur Online
Meet up | The next gen office 2021-06-07
Duur
2 uur

Meer informatie