https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/10/Meet-up-Activeren-van-hybride-samenwerken-300x180.jpg

Meet up | Activeren van hybride samenwerken

Meet up | Activeren van hybride samenwerken
Meet up | Activeren van hybride samenwerken

We keren langzaam terug naar kantoor in de zoektocht naar de juiste balans tussen werken thuis, op kantoor en elders. Voor we terugvallen in oude patronen, is het nu het moment om stil te staan bij de optimale manier van werken. Een manier van werken waarin we de flexibiliteit en effectiviteit die we de afgelopen periode tijdens het thuiswerken hebben ervaren maximaal integreren in onze routines en rituelen van het hybride werken.

De nieuwe manieren van werken vraagt wat van de medewerkers. Hoe gaan we hybride werken vormgeven? Wat gaan we echt anders doen? Hoe gaan we dat vormgeven? Hoe nemen we teams en individuen daarin mee? We gaan tijdens de meet up in op gedrag!

Onder begeleiding van Heleen Ruys, partner Hospitality Group, gaan we in gesprek over de 10 factoren van hybride werken. Heleen begeleidt meerdere organisatie in de verandering naar andere manieren van werken. Daarnaast delen Ingrid van Rossum (head of FM bij NN en winnaar van de JLL Workplace Award) en Inge Oldegram (projectmanager bij ProRail) hun visie, aanpak en eerste ervaringen als het gaat om hyrbide werken. Een meet up met veel interactie om vooral van elkaar te leren in de zoektocht naar het activeren van hybride samenwerken.

Deelname

Wil je deelnemen aan deze meet up? Wordt dan lid van onze FM community! Klik hier voor meer informatie over de FM Community.

1 november 2021 01 nov 2021
14:00 - 16:00 uur Online
Meet up | Activeren van hybride samenwerken 2021-11-01
Duur
2 uur