https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/leon-vbxyFxlgpjM-unsplash-2000px-300x180.jpg

Meet-up | Find your Way

Meet-up | Find your Way
Meet-up | Find your Way

Auteur:

Auteur:

Heb jij al een heldere “Workplace Value Proposition” met voldoende argumenten die collega’s motiveert om de weg naar kantoor te vinden? De onderlinge verschillen in de kantoorbezetting zijn groot. Sommige organisaties kennen een levendig, bruisend kantoor. Toch worstelt het overgrote deel met onderbezetting met veel ongebruikte ruimte als gevolg. Wat doe jij om ervoor te zorgen dat medewerkers wel én vaker komen? Hoe overbrug je de kloof tussen fysiek en digitaal en beweeg je mee met de behoeften van je werknemers?

Daaf Serné | Global head of workspace | Miro

Miro is een online whiteboard platform waarmee je als team samenwerkt op uiteenlopende manieren. Ondanks dat haar focus ligt op de online omgeving is Miro een pilot gestart om de activiteiten op de werkvloer een boost te geven en het aantrekkelijker te maken om naar kantoor te komen. Een onderdeel van deze pilot is het continue in gesprek zijn met de gebruikers en bezoekers en aanpassingen te doen waar nodig. Tijdens de meet-up deelt Daaf Serné de belangrijkste bevindingen.

Interactie | Welke stappen zet jij?

Hoe de toekomst van werken en de rol van kantoor hierin eruitziet weet niemand, maar het helpt wel om met elkaar hierover in gesprek te gaan. In break-outs bespreken we hoe de situatie is bij jullie organisaties en welke initiatieven er al genomen worden. Vervolgens gaan we aan de slag om de essentie van dit actuele vraagstuk te schetsen en te concretiseren wat we hierin als FM kunnen betekenen.

Een complex onderwerp, maar eentje die meer dan de moeite waard is om de waarde van de community te ervaren en de krachten te bundelen!

Deelname

Wil je deelnemen aan deze meet up? Word dan lid van onze FM community. Speciaal voor professionals om uitdagingen, kennis, ervaring en inspiratie binnen facility management en huisvesting te delen. Naast toegang tot een online platform kun je maandelijks deelnemen aan online inspiratie- en kennisdelingssessies over actuele thema’s. Elk kwartaal kun je peers ook offline ontmoeten in ons FM Community Café. Klik hier voor meer informatie over de FM Community.

5 september 2022 05 sep 2022
14:00 - 16:00 uur Online
Meet-up | Find your Way 2022-09-05
Duur
2 uur

Meer informatie