https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/06/Meet-up-Elke-300x180.jpg

Meet up | De grote reset

Meet up | De grote reset
Meet up | De grote reset

Auteur:

De Coronacrisis heeft ons leven op z’n kop gezet en zorgde voor een van de grootste veerkrachtexperimenten in ons leven. Nu we weer beetje bij beetje terug naar kantoor mogen, staan we voor de grote reset. Wat als we deze crisis omarmen als een kans voor echte transformatie? Onze gewoontes opnieuw resetten, zodat we uitdagingen veerkrachtiger aan kunnen dan ooit tevoren? Dit is het moment om een voorsprong te nemen op onszelf, onze teams en organisaties.

Elke Geraerts | CEO Better minds at work

Elke Geraerts schreef meerdere boeken over veerkracht en is momenteel bezig met het schrijven van een boek over de Grote Reset. Laat je tijdens deze sessie inspireren met inzichten om je voor te bereiden op een post-pandemisch tijdperk. Elke laat je zien hoe hybride werken én leven je tegelijkertijd meer productiviteit, energie en innerlijke rust kunnen geven. Ze neemt de tijd om met je te reflecteren over hoe deze hybride context de veerkracht van jezelf, teams en organisaties versterkt. Bovendien deelt ze haar ideeën over wat je precies kunt doen om (zelf)leiderschap te bevorderen, verbinding binnen je team te bevorderen, te focussen op wat er echt toe doet én de juiste toekomstbestendige snaren te raken. Bereid je voor op de post-pandemische reset!

Wat betekent ‘De grote reset’ voor jouw organisatie? | Interactie

Deelname

Wil je deelnemen aan deze meet up? Wordt dan lid van onze FM community! Klik hier voor meer informatie over de FM Community.

 

 

 

29 juni 2021 29 jun 2021
12:30 - 14:30 uur Online
Meet up | De grote reset 2021-06-29
Duur
2 uur

Meer informatie