https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/11/linkedin-sales-solutions-AXDunSs-n4-unsplash-300x180.jpg

Meet up | Vastgoed, welke keuzes maak jij?

Meet up | Vastgoed, welke keuzes maak jij?
Meet up | Vastgoed, welke keuzes maak jij?

Auteur:

Op maandagmiddag 7 november organiseren we een meet up voor onze FM Community over ‘vastgoed, welke keuzes maak jij?’ We merken dat meerdere organisaties nu keuzes gaan maken o.a. op basis van de aanhoudend lage bezetting. Welke afweging maakt jouw organisatie? Ga jij m² afstoten? Geef je ruimtes een andere functie? Welke impact hebben de keuzes die je maakt op de aantrekkelijkheid als werkgever en de binding met je mensen? Een actueel onderwerp waar we graag het gesprek over aan gaan met onze FM Community.

We introduceren dit onderwerp vanuit verschillend perspectief om vervolgens elkaar verder te inspireren. Zo vertelt Jacqueline Schlangen van het kenniscentrum Center for People & Buildings meer over het onderzoek ‘Werk in transitie’ en deelt zij enkele eerste resultaten.

Robin Hulsbos, Global Director Real Estate en FM van Just Eat Take Away deelt zijn uitdagingen op het gebied van vastgoed. Als je enorm hard groeit, maar de groei echt niet kunt voorspellen, hoe kun je dan toch zo flexibel met je vastgoed omgaan met behoud van cultuur? Onder het motto The End of the Office as we know it, deelt Hans Meyer, Co-Founder van Zoku, een nieuwe visie waarbij het hybride werken optimaal gefaciliteerd kan worden terwijl het vastgoed veel efficiënter kan worden ingezet.

We organiseren deze meet up bij ons op kantoor in Amersfoort van circa 13.00-15.00 uur. Vanaf 12 uur ben je welkom voor lunch. Het is vooral een middag om met elkaar ervaringen, keuzes en uitdagingen & oplossingen te delen over dit actuele thema. Vind je het prettig om de hele dag in Amersfoort te werken, dan ben je van harte welkom! Mocht het niet lukken om fysiek aanwezig te zijn bij deze meet up, maar sluit je graag online aan, laat het ons weten.

Deelname

Wil je deelnemen aan deze meet up? Word dan lid van FM community. Word dan lid van onze FM community. Speciaal voor professionals om uitdagingen, kennis, ervaring en inspiratie binnen facility management en huisvesting te delen. Naast toegang tot een online platform kun je maandelijks deelnemen aan online inspiratie- en kennisdelingssessies over actuele thema’s. Klik hier voor meer informatie over de FM Community.