https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/10/shutterstock_1221904888_2000px-300x180.jpg
Course

Community Inkoopmanagers Overheid

Community Inkoopmanagers Overheid
Community Inkoopmanagers Overheid

Auteur:

Auteur:

Speciaal voor strategische inkopers en eindverantwoordelijken voor inkoop bij overheidsinstellingen initiëren wij de Community inkoopmanagers overheid. De toenemende digitalisering en noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst van overheidsdiensten en dus ook op de inkoopprocessen. Welke veranderingen komen er op je af en hoe kunnen we als inkooporganisatie een zo groot mogelijke bijdrage leveren en anticiperen op deze toekomstige situaties? Hoe vertalen we de (duurzame) ambities van de overheid naar de dagelijkse inkooppraktijk en maken we deze stappen meetbaar? Ook staan in deze exclusieve course de interne en externe samenwerkingsrelaties centraal. Hoe positioneert inkoop zich binnen de organisatie en hoe richt je je samenwerkingen optimaler in?

Wat brengt het jou?

In dit programma, bestaande uit vier deep dive sessies, prikkelen we je met bedrijfsbezoeken bij Wehkamp, Melt en de Muntfabriek en brengen we je in contact met experts op de thema’s generatiemanagement, circulair inkopen en ketensamenwerking om antwoorden te krijgen op de hierboven gestelde vragen. Laat je inspireren door sprekers en andere inkoopprofessionals en vertaal je inzichten naar verrassende ideeën voor jouw team en/of organisatie. Bekijk hieronder het volledige programma.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Community Inkoopmanagers Overheid bedragen € 2.450,- per deelnemer, inclusief materialen en food & drinks, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group kan het programma op onderdelen of locaties wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze course kan je contact opnemen met Ingrid Siepel of Hielke Veldhuis via 033 462 55 55 of per mail i.siepel@hospitality-group.nl / h.veldhuis@hospitality-group.nl.

Aanmelden Community Inkoopmanagers Overheid