https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/10/shutterstock_1202381098_kl-300x180.jpg
Open Atelier

Regie in beeld

Regie in beeld
Regie in beeld

Auteur:

Auteur:

Speciaal voor onze klanten en potentiële opdrachtgevers organiseren wij het Open Atelier Regie in Beeld. Het verbinden van vraag en aanbod, daar gaat het over in facilitaire regie organisaties. Tijdens dit online open atelier combineren we theorie over regie en de succesfactoren van regietransities met praktijkcases van facilitair (eind)verantwoordelijken van o.a. APG.

Iedere organisatie maakt en heeft zijn eigen transitieaanpak naar de facilitaire regie organisatie. Uit onderzoek dat wij onlangs hebben uitgevoerd blijkt dat één ding voor iedereen geldt: ‘regie’ is de manier van werken die iedereen ambieert, maar het kost tijd en aandacht om in regie te komen. Uitdagingen zijn bijvoorbeeld het aan- en afleren van nieuw gedrag en het begrijpen van de nieuwe manier van werken met collega’s en met leveranciers.

Het programma

Het programma vindt online plaats op 26 november van 15.00-17.00 uur en ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • Het FM Regieframework en assessment
  • De succesfactoren van regietransities
  • Regie in de praktijk
  • In gesprek met elkaar over regie

Het FM Regie Framework | Tim van Asch | Hospitality Group

Hospitality Group is al jaren actief bezig met het thema Regie en deelt met regelmaat nieuwe inzichten. Het in 2019 vernieuwde FM Regie Framework en de bijbehorende managementgame ‘Regie Regatta’ wordt veelvuldig gebruikt bij het ontwerpen van regiemodellen en organisatiestructuren en lichten we graag toe in dit open atelier. Ook presenteren we het regie assessment dat zich richt op het in kaart brengen van sterke- en verbeterpunten en het bepalen van een groeipad van de facilitaire regie organisatie. Tim ligt beide instrumenten toe.

De succesfactoren van regietransities | Ellen Gijsbers | Hospitality Group

In het verdere onderzoek naar Regie zijn dit jaar de succesfactoren van regietransities onderzocht. Denk aan factoren als leiderschap, communicatie en het veranderproces. De kersverse resultaten presenteert Ellen tijdens het open atelier. De succesfactoren geven facilitair verantwoordelijken handvatten om een goede transitieperiode te doorlopen.

Regie in de Praktijk | Camiel Klein Tuente | APG

Regie is voor de pensioenuitvoerder van Nederland niets nieuws, toch blijft APG zich op dit vlak ontwikkelen. Daarom heeft APG onlangs het regie assessment uit laten voeren om inzicht te krijgen in mogelijke verbeteringen.  APG zit niet stil en realiseert komend jaar een multi-tenant gebouw waar APG ook verantwoordelijk wordt voor het leveren van diensten aan huurders. Camiel neemt ons mee in de wijze waarop APG omgaat met de professionalisering in regie en de stappen om zich hierop voor te bereiden.

In gesprek met elkaar over regie

We sluiten de sessie af in break out groepen. Op basis van de besproken thema’s gaan we met elkaar in gesprek en bespreken we praktijkcases. Discussieer je mee?

Meer informatie & aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Neem dan kosteloos deel aan ons online Open Atelier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Elise van Beek via events@hospitality-group.nl of 033 – 462 55 55. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Regie in beeld

  • Privacy statement Hospitality Group
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
28 januari 2021 28 jan 2021
15:00 - 17:00 uur Online
Regie in beeld 2021-01-28

Meer informatie

Aanmelden Open Atelier