https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/08/shutterstock_1107596564_kl-300x180.jpg
Training

Sollicitatietraining

Sollicitatietraining
Sollicitatietraining

Auteur:

Auteur:

De toegevoegde waarde van de sollicitatietraining

Deze training vergroot jouw vaardigheden in het solliciteren zowel online als offline! Het blijft een spannend moment; je eerste gesprek met een mogelijke opdrachtgever. Zeker als het eerste gesprek online is. Je wil tijdens een sollicitatiegesprek vol zelfvertrouwen en overtuiging overkomen. Na deze training kun jij jouw kwaliteiten, vaardigheden en kennis benoemen, weet je hoe je jouw competenties doeltreffend overbrengt, weet je hoe je vertelt wat voor een organisatie bij jou past en waarom, kun jij jezelf professioneel presenteren tijdens een gesprek en ben jij zeker van je zaak!

Programma

Ochtend

 • Je leert jezelf op de kaart zetten. Wat doe je, voor wie doe je het, wat levert het op?
 • We brengen jouw krachten en talenten in kaart aan de hand van de TMA Talentanalyse. Waar ben jij nou echt goed in?
 • We bespreken je testresultaten van de TMA Talentenanalyse en die jou inzage geeft op welke werkgebieden je het meest gemotiveerd en getallenteerd functioneert

Middag

 • We koppelen jouw talenten en compenties aan de werkgerelateerde activiteiten. Waarom ben jij de juiste match voor die functie? En hoe breng je dat over?
 • Je gaat aan de slag met je ‘persoonlijke presentatie’. Wat wil je overbrengen tijdens het gesprek en hoe ga je dat doen?
 • Hoe vertaal je je krachten en talenten in een goed CV en hoe schrijf je een ijzersterke motivatiebrief?
 • We zoomen in op de verschillen tussen online en offline solliciteren.

Wat levert deze training jou op?

 • Je hebt inzicht in je eigen krachten en talenten en je weet hoe je deze het best over de bühne kan brengen.
 • Een gericht stappenplan voor het schrijven van een overtuigende motivatiebrief en aansprekend CV.
 • Je hebt genoeg zelfvertrouwen om het gesprek aan te gaan.
 • Je ontwikkelt je sollicitatievaardigheden

Deelname

De eendaagse training vindt plaats in ons kantoor NN78 in Amersfoort. Ontvangst is om 9.00 uur en eindigt circa om 17.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 650 exclusief btw (inclusief lunch en TMA Talenttest).  Online deelnemen is ook mogelijk, neem gerust met ons contact op voor de mogelijkheden.

Ontmoet de trainers

Estel Vrielink

Estel Vrielink is partner interim & recruitment bij Hospitality Group. Estel is sinds 2009 werkzaam bij Hospitality Group in verschillende functies. Na het afronden van de facility management opleiding aan de Saxion Hogeschool werkte Estel als projectmanager en interim-manager bij diverse organisaties. Dankzij haar ervaring voelt ze naadloos aan wat opdrachtgevers zoeken en is zij uitstekend in staat hen te verbinden aan kandidaten.

In haar huidige functie helpt Estel organisaties met het versterken van teams in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. De oplossingen variëren van interim management, werving & selectie tot HR-advisering en executive search. Allemaal op HBO+ niveau. Met neus voor talent, toegang tot diverse netwerken en aansprekende navigatietools vindt Estel met haar team de beste kandidaat.

Heleen Ruys

Heleen Ruys is partner training & development bij Hospitality Group. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht rondde ze de universitaire studie Sociologie, Arbeid en Organisatie af. Heleen is al ruim 15 jaar verbonden aan Hospitality Group en deed haar ervaring op in alle geledingen van de organisatie in diverse functies. Van 2004 tot 2015 was ze een van de drijvende krachten binnen Interim & Recruitment. In 2015 heeft Heleen de overstap gemaakt naar Learning & development, waar zij zicht richt op het begeleiden van teams en organisaties in hun ontwikkeling. Samen met haar team ontwikkelt en implementeert ze programma’s voor teamcoaching, gastvrijheid en ‘het nieuwe werken’.

Verandering en positiviteit staan centraal in de aanpak van Heleen. Heleen is een sterke facilitator en trainer. Haar energie, empathie en analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat ze echt verschil maakt. Ze krijgt mensen in beweging en zet veranderingen in gang.

Doelgroep

Deze open training is geschikt voor iedere medewerker die vaardig wilt zijn of vaardiger wil worden in het voeren van sollicitatiegesprekken.

Maatwerk

Wil je advies op maat of deze training binnen je eigen organisatie volgen? Bel Heleen Ruys op +31 (0)33 462 55 55 of mail via h.ruys@hospitality-group.nl voor meer informatie.

Aanmelden Sollicitatietraining

26 januari 2021 26 jan 2021
09:00 - 17:00 uur Hospitality Group (of online)
Sollicitatietraining 2021-01-26
Prijs
€ 650 ex. btw per deelnemer

Meer informatie

Aanmelden Training