https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/05/shutterstock_1211027242_1000x600-300x180.jpg
Open Atelier

War on talent: de weg naar een onweerstaanbare organisatie

War on talent: de weg naar een onweerstaanbare organisatie

Auteur:

We nodigen je van harte uit voor ons Open Atelier ‘War on talent: de weg naar een onweerstaanbare organisatie’ op donderdag 27 juni 2019. War on talent is op dit moment voor veel organisaties een hot topic. Het raakt zowel de fysieke omgeving, het product of branding van een organisatie, als het gedrag van de mensen van een organisatie. In dit Open Atelier gaan we vooral in op de fysieke omgeving en zoeken we de juiste ingrediënten waarop organisaties nieuw talent kunnen binden en het bestaand talent kunnen blijven boeien.

Een inspirerende werkomgeving met aantrekkelijke voorzieningen draagt bij aan ‘employee wellbeing’, daagt mensen uit tot nieuwe manieren van (samen)werken en legt de basis voor een werkcultuur waarin teams en individuen kunnen excelleren.

Het onderwerp raakt alle expertises van Hospitality Group. Wij organiseren een reeks aan Open Ateliers over dit onderwerp in dit jaar. Laat je inspireren door deze kennis en ervaring uit de praktijk.

Programma 27 juni 2019

13.00 Ontvangst
13.25 uur Welkom
13.30 uur War on talent
Desiree van Pelt| Consultant Sourcing, regie & performance | Hospitality Group
13.50 uur Met de metro naar je Workspace
Jolanda Lijssen| Manager Business Support Facility Services| APG
14.35 uur War on talent wordt gewonnen in de werkomgeving
Sander de Meester | Partner | D&B The Facility Group
15.20 uur Pauze
15.50 uur Hoe maak je het verschil? Beleving optimaliseren met de candidate journey
Mila Duvekot & Evi Kweekel | Consultants Service & workplace design | Hospitality Group
17.00 uur Afsluitende borrel

War on talent

Het Provider Performance Onderzoek, dat toch vooral in het teken staat van het optimaal samenwerken van opdrachtgevers en providers, gaat in op hoe providers een bijdrage kunnen leveren in de zoektocht naar nieuw talent en het behouden van bestaand talent. Wij hebben alle opdrachtgevers die wij hebben geïnterviewd een aantal vragen over dit thema voorgelegd. Desiree vertelt in het kort leuke feitjes die zijn voortgekomen uit dit onderzoek.

Met de metro naar je Workspace

Bij APG wordt veel aandacht besteed aan de gedragskant van de nieuwe werkomgeving ‘Workspace’ in de overtuiging dat het succes hiervan straks ook overslaat op APG-ers-to-be. Jolanda Lijssen, Manager Business Support Facility Services bij APG, laat met behulp van de ‘metrokaart’ zien hoe APG de doelen van de organisatie heeft vertaald naar de fysieke werkomgeving en hoe dit bijdraagt aan war on talent.

War on talent wordt gewonnen in de werkomgeving

Werknemers lopen niet langer alleen warm voor grote namen, een iets hoger salaris, een leaseauto, management traineeships of functietitels met status. Het zijn tegenwoordig ook de cultuur, de beleving, het leiderschap en de support in de werkomgeving die leiden tot medewerkersbetrokkenheid en subjectief welbevinden. Sander de Meester is partner bij D&B The Facility Group en verantwoordelijk voor de merkstrategie van de organisatie en het business development bij deze top-of-market facilitaire dienstverlener. Hij licht toe op welke wijze D&B bijdraagt aan de meer ‘softe’, lastig meetbare voorwaarden in de werkomgeving die uiteindelijk het daadwerkelijke verschil maken bij het winnen of verliezen van de war on talent.

Hoe maak je het verschil? Beleving optimaliseren met de candidate journey

Het creëren van belevingen is een samenspel tussen de bezoeker en de organisatie, zowel vooraf, tijdens als na de ervaring zelf. Wanneer wordt hierbij nu echt verschil gemaakt? Hoe zorg je dat je kandidaat een wow-ervaring heeft en dat dit ook nog past bij de uitstraling en branding van je organisatie, zonder te overdrijven? Samen kruipen we samen in de huid van een kandidaat en doorlopen we de key-touchpoints in de candidate journey.

Voor wie?

Ben je werkzaam in het FM-, HR en/of huisvestingsdomein, en is war on talent een actueel thema voor jou en jouw organisatie? Kom dan naar ons Open Atelier, praat bij met vakgenoten, wees de kritische vragensteller en ga zelf aan de slag in de interactieve workshop. Neem vooral ook je HR-business partner mee.

Deelname & informatie

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan dit interactieve Open Atelier? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Desiree van Pelt (d.vanpelt@hospitality-group.nl) of via 033 – 462 55 55.

Aanmelden War on talent: de weg naar een onweerstaanbare organisatie

  • Gegevens deelnemer

  • Bedrijfsgegevens

  • Privacy statement Hospitality Group
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
27 juni 2019 27 jun 2019
13.00 - 17.00 uur Hospitality Group, Amersfoort
War on talent: de weg naar een onweerstaanbare organisatie 2019-06-27

Meer informatie

Aanmelden Open Atelier