https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/11/GettyImages-910903316_copy_1000x600-300x180.jpg

World Workplace Europe meets Facility for Future

World Workplace Europe meets Facility for Future

Auteur:

Auteur:

Hospitality Group is partner van het ‘World Workplace Europe meets Facility for Future 2019’ event. De conferentie vindt plaats van 20 tot en met 22 maart 2019 in De Kromhouthal in Amsterdam, na eerdere edities in Stockholm en Barcelona. Een mooie gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de belangrijkste en nieuwste trends die facility management vandaag en morgen vormgeven.

Laat je inspireren door keynote sprekers Kate Vitasek, Nigel Risner, Saskia Nijs, Paul Iske, James Dearsley en Nancy Rademaker. Volg een workshop over trends in FM, juich innovatieve start-ups toe tijdens de Pitch Competitie of neem een kijkje achter de schermen bij toonaangevende gebouwen in Amsterdam tijdens de Facility Tours. Als partner verzorgt Hospitality Group onder andere een drietal prikkelende sessies.

Sessies Hospitality Group | woensdag 20 maart 2019

11.30 – 12.00 u George Maas | Hoe we FM prestaties kunnen verbeteren met fact-based research?
Voor het derde opeenvolgende jaar voert Hospitality Group het Provider Performance Onderzoek (PPO) uit. Dit is het onafhankelijke onderzoek over de prestaties van facilitaire providers in Nederland waar sprake is van hoge knip sourcingmodellen. We presenteren tijdens deze lezing de resultaten van het PPO 2018. Ben jij aanwezig bij deze primeur?
12.00 – 12.30 u Rick Steinmann | De toegevoegde waarde van FM, HR en IT
Er zijn steeds meer kansen voor FM, HR en IT om een ​​grote(re) strategische adviesrol te spelen bij het implementeren van de agile manier van werken. Hospitality Group is een onderzoek gestart naar de betrokkenheid en rol van ondersteunende diensten bij het initiëren, implementeren en uitrollen van agile werken als werkvorm. Met o.a. de best practices en lessons learned nemen we je mee in de resultaten van ons onderzoeksprogramma met (inter)nationale organisaties.
14.00 – 15.00 u Sandy Brouwer | Community Learning in de expertise community (workshop)
Als je blijvend wil kunnen anticiperen op veranderingen is het een must om te blijven leren; een leven lang. Mensen laten leren zorgt voor ontplooiing, engagement, innovatie en succes. Binnen en buiten je eigen organisatie kijken, sparren met peers en samen vanuit verschillende perspectieven inzoomen op vraagstukken en actuele onderwerpen. Zo krijg je een verfrissende blik op uitdagingen waar je voor staat en oplossingsrichtingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ervaar zelf de kracht van community learning tijdens deze actieve workshop.

Bekijk hier de website van het event voor het volledige programma en meld je aan. Zodra je je hebt aangemeld kun je actief deelnemen in de community en je inschrijven voor de sessies.

Wij kijken uit naar een inspirerend event. Kom je ook naar onze sessies op woensdag 20 maart 2019?

20 maart 2019 20 mrt 2019
08.30 - 22.00 uur De Kromhouthal, Amsterdam
World Workplace Europe meets Facility for Future 2019-03-20
Duur
3 dagen

Meer informatie