/
/
AI in FM – van theorie naar praktijk

AI in FM – van theorie naar praktijk

13 mei '24
14:00
16:00
Online

Waar komt AI vandaan en welke ontwikkelingen komen er nog aan? Hoe speelt FM in op deze ontwikkelingen? De vraag is niet meer óf je met AI aan de slag gaat, maar hoe. 

Paul Hoffman, mede-oprichter van Bytesize AI, streeft ernaar om AI beschikbaar te maken voor elk bedrijf, ongeacht de bedrijfsgrootte en het niveau van dataficatie en AI-kennis. Paul heeft zelf 5 jaar als projectmanager AI-transitie gewerkt bij het Ministerie van Defensie. Nu helpt hij met Bytesize AI bedrijven door heel Nederland om op een behapbare manier AI toe te passen.  

Naast dat er een holistisch beeld geschetst zal worden, duiken wij op maandag 13 mei samen dieper in de wereld van AI en de tools die binnen FM ingezet kunnen worden. Ook zal er tijd zijn om te experimenteren met deze tools. Hoe passen wij, op een bytesize manier, AI toe in ons dagelijkse werk? 

Aanmelden

Dit event is exclusief voor de FM Community. Een community voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Online meeting