/
/
Concreet aan de slag met AI

Concreet aan de slag met AI

11 sep '23
14:00
16:00
Online

Artificial Intelligence, één van de meest besproken ‘hot topics’ van vandaag. Of je nu in de dienstverlening, het facilitaire werkveld, of een andere sector werkt, AI heeft de potentie om jouw werk sneller, slimmer en effectiever te maken. We duiken samen met Associate Professor Thijs Broekhuizen in op AI en de impact op de samenleving en het facilitaire werkveld. Hij zal de positieve kanten van AI belichten, zoals efficiëntieverbetering, innovatie en positieve maatschappelijke impact.

Tegelijkertijd zullen we de donkere kanten van AI verkennen, waaronder ethische dilemma’s, privacy kwesties en (mogelijk) banenverlies. Deze 20-minuten durende presentatie wordt gevolgd door een aantal prikkelende stellingen waarbij de aanwezigen worden uitgedaagd om na te denken over de toekomst van AI in en hoe en voor welke doeleinden we AI al op korte termijn kunnen inzetten voor de realisering van ‘AI-tastische Gastvrijheid’.

De FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.