/
/
CSRD richtlijn: wat zijn de gevolgen voor FM? 

CSRD richtlijn: wat zijn de gevolgen voor FM? 

6 nov '23
14:00
16:00
Online

Duurzaamheid is en blijft een thema wat alle aandacht verdient. Omdat er in 2024 het nodige op het gebied van duurzaamheid verandert, staat de meet-up van 6 november in het teken van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) richtlijn.

Als onderdeel van de Green Deal en met het doel om Europa tegen 2050 CO₂-neutraal te maken, schrijft de CSRD-richtlijn voor dat steeds meer bedrijven vanaf 2024 verplicht zijn te rapporteren over hun daadwerkelijke impact op de mens en op het klimaat. De richtlijn bevordert transparantie in ecosystemen en zorgt ervoor dat we een beter inzicht krijgen in de ambitie en progressie van bedrijven. Gezien de centrale rol van FM als het gaat om duurzaamheid, is het waardevol meer inzicht te krijgen als het gaat om de CSRD richtlijn.

Tijdens deze meet-up krijgen we meer uitleg over wat de wetgeving inhoudt en wat het concreet betekent voor organisaties. Een aantal community leden hebben al mooie stappen gezet op het gebied van de CSRD-richtlijn. Ze delen met ons wat zij vanuit FM hebben ondernomen en vormen een mooi comité om jouw vragen aan te stellen.

We hopen je online te verwelkomen op 6 november om samen te leren en van inzicht te wisselen over dit belangrijke onderwerp. Samen streven we naar duurzame vooruitgang binnen de FM Community!

De FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.