/
/
Een kantoor vol verbinding

Een kantoor vol verbinding

21 mrt '24
12:00
17:00
Hospitality Group, Amersfoort

Een kantoor was vroeger voornamelijk een plek waar je elke dag kwam om je werk te doen. Door de jaren heen is de functie van kantoor echter veranderd. Met de entree van het hybride werken komen we sowieso al minder op kantoor, maar de reden waarom we er zijn is ook aan verandering onderhevig. Kantoor is veel meer een plek geworden van ontmoeten en verbinden. De plek waar je je collega’s ontmoet en sterker dan thuis ervaart bij welke organisatie je werkt.

Laat je inspireren

Het betekent dat het noodzakelijk is om over de werkomgeving na te denken. Wat wil je hiermee bereiken? Hoe richt je deze vervolgens in? En hoe bouw je een cultuur die het ontmoeten en verbinden mogelijk maakt? Tijdens de Get-Together van 21 maart gaan we hier verder op in. Great Place To Work is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organisatiecultuur. Jan van der Wegen is People Lead bij Great Place To Work en deelt met ons hoe zij dit zelf intern aanpakken en wat zij zien gebeuren bij en leren van opdrachtgevers. Met elkaar gaan we het gesprek aan en maken we de vertaling naar jouw eigen organisatie.

Programma

12.00Inloop en lunch
13.00Introductie en delen van successen
13.30Jan van der Wegen – Great Place To Work
14.15Pauze
14.30Interactie – een kantoor vol verbinding!
15.30Wrap-up en delen van learnings
16.00Borrel
17.00Beoogd einde

Aanmelden

Dit event is exclusief voor de FM Community. Een community voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.