/
/
Gen Z in de spotlight

Gen Z in de spotlight

13 okt '23
12:30
16:00
Hospitality Group, Amersfoort

Op 13 oktober verwelkomen wij jullie vanaf 12.30 uur bij ons op kantoor in Amersfoort. We beginnen deze middag met een gezamenlijke lunch en vervolgens gaan wij interactief aan de slag met het thema: Gen Z in de spotlight!

Uit onderzoek blijkt dat samenwerking tussen verschillende generaties een uitdaging is. Verschillen in beeldvorming over concepten als ambitie, carrière en aanpak van werkzaamheden spelen hierin een belangrijke rol. Afhankelijk van hun levensfase hebben medewerkers van verschillende generaties uiteenlopende behoeftes. Generatie Z is de generatie van de toekomst. Hoe kun jij deze groep zo goed mogelijk ondersteunen, zodat deze maximaal tot zijn recht komt? Waar zit de kloof? En hoe werf en behoud je Gen Z? Waar zitten de kansen om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten? Maar het allerbelangrijkste: wat hebben de generaties van jou nodig? Samen nemen we een kijkje in de wereld van deze Young Professionals op de werkvloer. Daarom nodigen wij jullie van harte uit om een collega van generatie Z mee te nemen naar de sessie.

De FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Meet-up
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.