/
/
Kick-off 2024 | Mind your goals

Kick-off 2024 | Mind your goals

12 feb '24
14:00
16:00
Online

Je bent ambitieus en wilt succesvol zijn. Je streeft je eigen doelen na en tegelijkertijd wil je samen met je team alle bedrijfsdoelen behalen. Maar wat is nou de beste manier om dit aan te pakken, zodat het allemaal ook echt lukt, en ook nog op een fijne manier?

Doelen en resultaten gaan hand in hand met leiderschap, people-skills en well-being. Vanuit authentieke kracht en plezier wordt het makkelijker om jezelf en je team op hele bewuste manieren te optimaliseren. Met oog voor de individuele mens en het geheel. Essentieel hierbij is dat je zorgt dat je in balans blijft, je hoofd helder houdt en altijd focus hebt op je doelen.

In deze sessie kijken we onder andere naar:

  • Wat zijn doelen eigenlijk?
  • Welke rol spelen jouw emoties in je persoonlijke doelstellingen?
  • Hoe vertaal je dit naar je bedrijfsdoelstellingen?

Simone Heijhoff inspireert al jaren business leaders in het optimaliseren van bedrijfsresultaten met people skills, onder andere door het faciliteren van Search Inside Yourself programma’s. Een leiderschapsprogramma gebaseerd op mindfulness en emotionele intelligentie, dat wereldwijd enorm succesvol is. Aan het eind van deze sessie heb je nieuwe inzichten en tools om dit jaar met veel plezier en focus jouw doelen te behalen!

De FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.