/
/
Masterclass FM Talents

Masterclass FM Talents

24 jan '24
13:30
17:00
Hospitality Group, Amersfoort

Speciaal voor FM-talenten organiseren wij op woensdag 24 januari kosteloos een Masterclass bij ons op kantoor in Amersfoort. Deze dag staat in teken van het leggen van nieuwe verbindingen en het gezamenlijk onze kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen tijdens twee interactieve workshops.  

In de eerste workshop duiken wij samen met Rick Steinmann, Partner Workplace strategy & design bij de Hospitality Group, in de huidige trends en ontwikkelingen van de altijd veranderende wereld van FM. In de tweede workshop gaan we met Ineke Kullberg, consultant Learning & Change, interactief aan de slag met methodieken die jou effectief en doelgericht ideeën laten pitchen binnen een organisatie. 

We sluiten de dag af met een gezellige borrel om jouw netwerk te vergroten en andere FM’ers van verschillende bedrijven te leren kennen. 

Programma

13.30Inloop
14.00Welkom
14.45Workshop 1: trends & ontwikkelingen in het facilitaire werkveld
15.15Pauze
15.30Workshop 2: interne overtuigingskracht
16.00Wrap-up
16.15Borrel

Aanmelden

Ben jij een FM-talent met één tot vijf jaar werkervaring of ken jij een FM-talent voor wie dit interessant is? Neem gerust contact op met Claire Been via c.been@hospitality-group.nl of Lisette Horlings via l.horlings@hospitality-group.nl en meld je aan. We zien je graag op 24 januari!

FM Talent community

Eind maart start de FM Talent Community, speciaal ontwikkelt voor FM talenten binnen het facilitaire werkveld. Interesse? Neem hier een kijkje op onze website.