/
/
Winterborrel: een vitale werkomgeving

Winterborrel: een vitale werkomgeving

8 dec '23
13:00
17:00
Hospitality Group, Amersfoort

De natuur biedt ons ontspanning en rust. Maar wist je ook dat de buitenlucht ons een stuk effectiever en creatiever maakt? Op vrijdag 8 december sluiten wij het jaar op een hele bijzondere manier af door buiten naar binnen te halen. Samen gaan we op zoek naar het ‘buiten effect’ en hoe jij jouw werkomgeving kan verreiken met buiten. Worden buitenruimtes in jouw werkomgeving gebruikt? Worden deze meegenomen in de werkcultuur zodat mensen ook de ruimte voelen om naar buiten te gaan?

Programma
13.00    Inloop
13.30    Welkom & ophalen uitdagingen
14.30    Marjolein – Buitenbomen
15.15    Out of the box
15.45    Wrap-up
16.15    Glühwein borrel
17.00    Beoogd einde

Samen met Marjolein van het bedrijf Buitenbomen stappen wij ‘out of the box’. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Met haar bedrijf Buitenbomen integreert zij buiten(ruimtes) in bedrijven en hun werkprocessen voor een gezond en inspirerend werkklimaat. Na jarenlang medewerkers bij onder andere Heineken, KLM, Google voor commerciële doeleinden te hebben bewogen, beweegt ze nu werknemers onder werktijd van binnen naar buiten als onderdeel van de werkcultuur. Aan de hand van onderzoek en inspirerende cases uit het buitenland laat ze ons ervaren waarom buiten een vaste plek verdient in de future workplace en het hybride werken. Maar ze neemt ons ook mee in de praktische uitvoering voor duurzame implementatie van deze nieuwe werkvorm. En hoe je het hoofd biedt aan Nederlands sentiment als in “Hoe doe je dat dan als het regent?” Dus neem een warme jas mee en doe comfortabele schoenen aan want we gaan letterlijk ‘out of the box’ in deze interactieve sessie waarin wij ook ingaan op de uitdagingen van jullie eigen omgeving.

Om het jaar feestelijk af te sluiten, eindigen wij de dag met een glühwein borrel om jullie op te warmen voor het aankomende jaar vol nieuwe inzichten, leermomenten en inspirerende events. We hopen je op locatie in Amersfoort te verwelkomen op 8 december.

De FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.